Hyggeligt sommerhus kun 800 meter fra Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Engesøvej 29, Vejers

- Sommerhusnr.: 50149
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Engesøvej 29 i Vejers Strand står dette hyggelige sommerhus klar til at invitere jer inden for til jeres næste ferie. Med plads til op til 8 personer er dette sommerhus det oplagte valg til en ferie for vennegruppen, én stor eller 2 små familier – og her er I desuden også velkomne til at have jeres hund med på ferie! Sommerhuset har en dejlig beliggenhed i Vejers Strand med kun 800 meter til Vesterhavet og 600 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggeligt alrum med brændeovn

Hjertet i sommerhuset på Engesøvej 29 i Vejers Strand er det hyggelige alrum, hvor køkken, spiseplads og stue er forenet. Her er rammen sat om mange hyggelige feriestunder med blandt andet gode film og hyggelig madlavning, og I vil helt sikkert komme til at tilbringe mange timer sammen her.

Brændeovnen i alrummet sørger med sine knitrende flammer for, at feriestemningen kommer helt i top, mens den også spreder dejlig varme. Derudover har I også en energisparende varmepumpe, der sørger for godt indeklima og en effektiv opvarmning på energivenlig vis.

I det 100 kvadratmeter store sommerhus venter jer 4 soveværelser, som I så småt kan begynde at søge mod om aftenen, når I efterhånden trænger til at samle ny energi til jeres næste feriedag. Når I står op næste morgen, slipper I for kolde fødder, da der er gulvvarme på badeværelset.

Sommerhuset byder desuden på gode praktiske faciliteter, der hjælper jer med det praktiske husarbejde. I køkkenet har I en opvaskemaskine, der hjælper jer med opvasken efter madlavningen, og derudover er der en vaskemaskine i sommerhuset, som hjælper med feriens tøjvask.

Dejligt udeområde med have og terrasse

Feriehuset er beliggende på en 2.092 kvadratmeter stor naturgrund, og her venter jer et dejligt udeområde, som I kan tilbringe feriens solrige dage på. Her har I blandt andet en skøn have, hvor feriens yngste gæster kan lege – til dem er der også en gynge.

Derudover byder udeområdet også på en delvist overdækket og afskærmet terrasse, hvor I har havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan læne jer godt tilbage i, mens I bare slapper helt af i solen til lyden af børnenes leg i baggrunden. Om aftenen kan I alle samles på terrassen til en lækker middag, som I kan tilberede på grillen.

800 meter til strand og 600 meter til indkøb

Fra feriehuset skal I ikke gå særlig langt, hverken når I vil på stranden, eller når I skal ud at handle ind. Til stranden og det skønne Vesterhav er der nemlig blot 800 meter, og I kan hurtigt nå frem til den brede sandstrand og de blå bølger, der er værd at besøge hele året rundt.

Derudover har I kun 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Når I skal have klaret jeres ferieindkøb i Vejers Strand, er der 2 købmandsbutikker, I kan besøge. Desuden er der også flere spisesteder i byen, som I kan spise hos, når I selv vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50149

DE
D.
sagde , Deutschland

Es hat uns alles sehr gut gefallen. Tolles Haus, es ist alles vorhanden,was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus machte von Außen nicht den super Eindruck. Aber innen war es sehr geschackvoll eingerichtet, es fehlte an nichts. Wir haben uns von der ersten Minute an wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles gemütliches Ferienhaus für 8 Personen. Küche und Badezimmer neu. In der Küche alles vorhanden, super ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 2.092
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...