Hyggelig ferielejlighed til 3 personer – 300 meter fra stranden

2.5
icon
icon
icon

Mågevej 8G st - lejl. 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50150
3 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Mågevej 8G, st – lejl. 4 i Vejers Strand er der rig mulighed for et par eller en lille familie kan holde en skøn ferie sammen. Ferielejligheden rummer plads for op til 3 personer, og her venter jer blandt andet et hyggeligt alrum med plads til samvær. Fra ferielejligheden er der desuden kun 700 meter til nærmeste indkøbsmulighed og blot 300 meter til den brede sandstrand og de blå bølger.

Hyggeligt og lyst alrum

I ferielejligheden på Mågevej 8G, st – lejl. 4 i Vejers Strand er køkken, spiseplads og stue forenet i alrummet, og der er ingen tvivl om, at I kommer til at bruge mange skønne timer sammen her. I alrummet er der både mulighed for at lave mad, spille spil og se film. Efter madlavningen slipper I for at tage opvasken, da køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine.

I den 59 kvadratmeter store ferielejlighed venter jer 2 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi til jeres kommende feriedage i Vejers Strand. Det ene soveværelse er indrettet med 1 dobbeltseng, og det andet soveværelse er indrettet med 1 enkeltseng. Derudover er der 1 badeværelse i ferielejligheden, der er med gulvvarme, så I slipper for at starte jeres feriedage med kolde fødder.

Ferielejligheden er derudover udstyret med en energisparende varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for, at I har gode, behagelige indendørs temperaturer i løbet af ferien.

Terrasse med grill – kun 300 meter til stranden

På de lune ferieaftener kan I tilberede jeres aftensmad på grillen på terrassen og nyde en lækker middag med et godt glas vin til i de komfortable havemøbler. Efterfølgende kan I gå en tur til stranden, der ligger kun 300 meter fra ferielejligheden, for at se solnedgangen.

I kan også tage på stranden på de solrige feriedage, hvor I kan slappe af på stranden, bygge sandslotte, bade i Vesterhavet og meget mere. Derudover er det også altid skønt at gå en tur langs de smukke sandstrande.

Kort vej til indkøb

Når I skal have klaret indkøbene i løbet af ferien, kan I gøre det hos byens 2 købmandsbutikker – I har endda kun 700 meter til den nærmeste indkøbsmulighed fra jeres ferieadresse. Derudover er der også flere spisesteder i byen, som I kan besøge, når I selv vil slippe for madlavningen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:59 / 100
Renoveret / Byggeår:2014 / 1957

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...