Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 4 personer i Vejers

3
icon
icon
icon

Gulspurvevej 6, Vejers

- Sommerhusnr.: 50156
4 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I et par eller en lille familie, der er på udkig efter et feriehus til jeres næste ferie, så bør I tage et kig på dette hyggelige feriehus på Gulspurvevej 6 i Vejers. Sommerhuset med brændeovn byder op til 4 personer indenfor til en dejlig ferie, og her venter jer også et skønt udeområde, hvor der både er terrasse og have, og som er omgivet af masser af natur.

Hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset på Gulspurvevej 6 i Vejers byder jer velkommen med dets hyggelige indretning. Her udgør alrummet sommerhusets hjerte, hvor I kan tilbringe dejlige feriestunder med madlavning, spil og film, mens brændeovnen fuldender den hyggelige stemning.

Når I har lavet mad i køkkenet, slipper I for selv at skulle vaske op, da I har en opvaskemaskine, der hjælper jer med opvasken. Desuden har I en vaskemaskine på sommerhusets badeværelse, så I kan vaske tøj i løbet af ferien. På badeværelset er der også gulvvarme, så I slipper for kolde fødder om morgenen.

Som feriedagen lakker mod enden, kan I så småt bevæge jer mod sommerhusets 2 soveværelser, der i alt er indrettet med 4 enkeltsenge, hvoraf de 2 kan sættes sammen til en dobbeltseng. Her kan I få jer en god nats søvn og samle ny energi til jeres næste feriedag i Vejers.

Udeområde med terrasse og have – omgivet af natur

Udendørs venter jer et skønt udeområde, hvor I kan tilbringe feriens solrige dage. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole på terrassen, mens I slapper af og kan nyde udsigten til den omkringliggende natur og lyden af vinden i træerne. Imens kan børnene lege i haven, hvor der er et legehus til dem.

Om aftenen kan I tænde op i sommerhusets grill og tilberede en lækker middag med saftige bøffer, som I kan samles til på terrassen.

Naturskønne ferieoplevelser i Vejers

I Vejers venter jer mange naturskønne ferieoplevelser. Først og fremmest er der Vesterhavet, som I helt sikkert bør besøge, og I har 1,8 kilometer dertil fra feriehuset. Her kan I gå en lang tur på stranden, bade i havet, bygge sandslotte og meget mere.

Derudover byder området på mange vandre- og cykelstier, som I kan tage på udforskning ad og opleve området og dets natur.

Når I skal handle ind i løbet af ferien, har I blot 800 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra feriehuset. I Vejers er der 2 købmandsbutikker, I kan handle ind hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50156

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein gemütliches und liebevoll renoviertes/ restauriertes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches, typisch dünisches Ferienhaus.
Perfekt zum erholen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön gelegen. Es zeichnet sich durch seine individuelle Bauweise und die geschmackvolle Einrichtung aus. Der Außenbereich lädt zum verweilen auf der Terrasse, dem Spielhaus und dem Spielrasen ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.500
Byggeår:1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...