Stilfuldt og moderne feriehus til 6 personer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kratvej 54, Vejers

- Sommerhusnr.: 50171
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Kratvej 54 i Vejers ligger dette hyggelige træhus fra 1960’erne, som er blevet renoveret og nu stråler i et friskt, stilfuldt strandhus-look. Lyse farver og varme trætoner giver en rolig atmosfære, der straks får jer til at føle jer i feriestemning. Brændeovnen og det brændefyrede spabad på terrassen giver en ekstra dosis hygge. Du kan også oplade din elbil direkte ved huset (husk kabel/adapter).

Original charme møder moderne strandhus stil

I det 96 m² store feriehus møder du charmen fra gamle dage på forskellige måder. Uanset om det er de massive tagbjælker under det forlængede loft eller smukke flisebeklædte vægge – blandingen af “gammelt” og “nyt” blev perfekt opnået under renoveringen. Moderne, skandinavisk hygge for op til 6 personer venter jer i alle rum.

Den hyggelige stue med et stort sofaområde ligger side om side med spisebordet. Dette er det perfekte sted at tilbringe ferien sammen og gøre det rigtig hyggeligt. Tænd op i brændeovnen, smæk fødderne op og nyd, at I ikke har nogen aftaler og bare lader dagen udfolde sig i jeres tempo.

En åben gang fører ind til det fantastiske nye køkken. En ovn i ståhøjde, induktionskogeplader og en lang bordplade med udsigt over landskabet gør madlavningen til en leg og der er naturligvis hjælp til opvasken.

Feriehuset har i alt tre smukke soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge. Her er der garanti for en god nats søvn i den smukke atmosfære. Badeværelset og gæstetoilettet er også blevet stilfuldt renoveret og skiller sig ud med deres moderne vintagestil. Feriehuset har også vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Afskærmet grund med terrasse og badekar

Feriehuset ligger let hævet på en klit. Det betyder, at du kan finde en god plads i solen omkring huset det meste af dagen. Der er skabt flere siddepladser på alle sider. På hovedterrassen er der havemøbler og liggestole, så slappe af i solen. Under den overdækkede del af terrassen, kan du sætte dig godt til rette med en kop kaffe i loungemøblerne. Der er selvfølgelig også en grill, så grillmesteren kan få frit spil. Det udendørs boblebad opvarmes af en brændeovn, og her kan I slappe af i det varme vand under fri himmel hele året rundt.

Kilometervis af sandstrand, klitter og Vesterhavets bølger

Den lange, brede sandstrand i Vejers ligger kun 1000 meter væk, og uanset årstiden er gåture langs Vesterhavet simpelthen noget helt særligt. Her kan I samle smukke sten og skaller og måske være heldige at finde rav. Hop en tur i bølgerne, flyv med drage i den friske vestenvind eller pak en lille aftensnack-kurv og gå ikke glip af den smukke solnedgang over Vesterhavet.

De nærmeste butikker ligger kun 800 meter væk. Der er to supermarkeder og små caféer og restauranter i Vejers, som er åbne i feriesæsonen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.535
Renoveret / Byggeår:2023 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...