Charmerende feriehus med lækkert udemiljø

3.5
icon
icon
icon
icon

Kræmmervej 11, Vejers

- Sommerhusnr.: 50173
5 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Dette 88 m2 store feriehus på Kræmmervej 11 er renoveret i 2023 og står klar til at byde 5 gæster og deres hund velkommen. Feriehuset er lyst og personligt indrettet med et stort fælles opholdsrum og 3 soveværelser. Der er flere dejlige terrasser, der lokker til ophold udendørs i den velplejede have. Varmepumpen og brændeovnen sørger for god varme – også i ydersæsonen.

Hyggeligt og lyst opholdsrum

Straks I træder ind i feriehuset, vil I fornemme den hyggelige stemning. De skrå hvide vægge og det flotte trægulv gør feriehuset til en varm hule, og når både køkken, spiseplads og stue er i samme rum, kan I stadig være sammen, selvom I har forskellige gøremål. Det hvide køkken med opvaskemaskine, mikroovn og induktionskogeplade bliver lyst op af ovenlysvinduet og giver kig til naturen udenfor.

I stuen er der både komfortable stole og en stor slængesofa, der indbyder til afslapning foran TV eller med en god bog. Brændeovnen sørger med sin knitren for yderligere hyggestemning og ligesom den energibesparende varmepumpe bidrager til en behagelig varme.

3 soverum og flot badeværelse

Også de 3 soveværelser og badeværelse er frisket op og de her er alle muligheder for at få sovet godt igennem inden næste dags oplevelser. Værelserne er indrettet med henholdsvis 1 dobbeltseng, 1 trekvartseng og 2 enkeltsenge. 

Badeværelset med gulvvarme er flot indrettet med skuffemøbel under håndvasken og her står også en kombineret vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Flere terrasser til udehygge

Rundt om huset findes flere skønne muligheder for at nyde vejret og den friske vesterhavsluft. Der er bygget en 75 m2 stor træterrasse med tilgang fra både køkken og stue, og her kan I nyde et lækkert måltid fra grillen eller en køligt glas til solnedgangen. Fra stuen er der også adgang til en overdækket terrasse på 15 m2, hvor I kan finde læ for en regnbyge eller skygge for solen, og ved hoveddøren er der en bænk, hvor I kan nyde morgenkaffen til fuglesang og morgenstemning.

Den 1500m2 store velplejede grund er omkranset af træer og giver god plads til boldspil eller leg.

Central beliggenhed tæt på indkøb

Kun 200 m fra feriehuset er der mulighed for at hente friske rundstykker eller andre indkøb og både strand og naturstier er inden for gåafstand. Gå derfor ikke glip af en tur langs stranden, hvor I kan samle smukke sten og skaller og måske være heldige at finde rav eller rundt i det særegne klitlandskab.

Skulle I have lyst til lidt mere shopping, en tur på museum eller flere aktiviteter, ligger hele Vestkystens oplevelser og seværdigheder inden for køreafstand.

 

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2023 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...