Klassisk feriehus til 6 personer i Vejers

3
icon
icon
icon

Snogevej 3, Vejers

- Sommerhusnr.: 50178
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til det smukke ferieområde Vejers, hvor du finder dette traditionelle feriehus på Snogevej 3. Dette hyggelige feriehus venter på dig, afskærmet bag træer på en naturgrund. Søger du efter et originalt dansk sommerhus, vil du elske dette, som er bygget i 1984. 

Feriehuset er perfekt til en familie med børn, men selvfølgelige også til venner, som ønsker at holde en hyggelig ferie sammen. Her kan du nyde en afslappende og uforstyrret tid mit i den smukke natur og ikke langt fra stranden. 

6 personers feriehus med brændeovn og varmepumpe

Dette hyggelige feriehus på 74m² med sin nostalgiske charme er funktionelt indrettet og det perfekte sted til at slappe af og komme helt ned i gear. Hjertet af feriehuset er den åbne stue, som ligger i forbindelse med køkkenet samt spisebordet. De træbeklædte vægge i kombination med knitren og varmen fra brændeovnen danner rammen for afslapning og mange hyggelige timer sammen med familien. Ved behov har I mulighed for at tænde for den energibesparende varmepumpe. 

Vinduespartiet med terrassen foran giver en smuk udsigt over naturen og i det åbne køkken er der et køleskab med fryser, mikroovn samt opvaskemaskinen. Nyd aftenen sammen med et brætspil ved spisebordet eller en film over husets chromecast. 

Sommerhusets badeværelse med bruser har gulvvarme installeret, så I ikke fryser tæerne om morgen mens I børster tænder. De 6 feriegæster kan fordele sig på 3 soveværelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltseng. I det sidste soveværelse er der en køjeseng, som børnene vil elske. 

Afskærmet terrasse og rolig beliggenhed

Dette klassiske feriehus ligger på en smuk naturgrund, hvor du kan nyde dine feriedage uforstyrret. Terrassen, som kan tilgås direkte fra stuen, indbyder til afslapning med en god bog i hånden, enten på solsengen eller i havemøblerne. 

Om aftenen kan I nyde de lune aftentimer mens I tænder op i grillen, nyder et koldt glas vin, mens de små kan gynge eller lege i sandkassen. 

Smuk natur i Vejers

Vesterhavet og den lange hvide sandstrand ligger kun en kilometer fra feriehuset og byder på unikke oplevelser for feriegæster i alle aldre. Dyk ned i de blå bølger, gå en tur langs vandkanten, saml muslinger eller byg sandslotte med børnene. Sand mellem tæerne, kilometerlange strande, frisk havluft og en enestående udsigt over havet er garanteret ved Vejers’ kyst.  

Vejers Strand er et dejligt ferieområde med meget varieret natur – du finder alt fra klitter til nåleskove. Tag cyklen til Vejers centrum, som kun ligger en kilometer fra sommerhuset. Her kan du besøge de lokale butikker og nyde aftensmaden i restauranten.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.000
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...