NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Dejligt sommerhus til 8 med brændeovn og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Gøgevej 31, Vejers

- Sommerhusnr.: 50195
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Gøgevej 31 ved Vejers Strand finder I dette lyse og charmerende feriehus til 8 personer. Sommerhuset imponerer med sin hyggelige atmosfære og kan danne rammerne om en fantastisk ferie. Her er en skøn udestue, en varmende brændeovn og kort afstand til både indkøb og Vesterhavet. Hjertelig velkommen!

Hyggelig atmosfære og udestue, der forlænger sommerhalvåret

Sommerhuset på Gøgevej 31 har en skøn beliggenhed og er indbegrebet af klassisk feriehus – indrettet i lyse materialer med masser af træ. Opholdsrummet er sommerhusets hjerterum. Her er plads til nærvær og dejlige stunder med familien – uanset om det gælder fællesmadlavning eller hyggelige brætspilsaftener. Slap af i sofaen med en god film, der kan streames vha. Chromecastet. Til de køligere aftner er her en brændeovn, som spreder varme og glæde i rummet.

Her er 4 fine soveværelser, og børnene vil elske værelset med køjesengen. Her er dejligt badeværelse med gulvvarme samt et gæstetoilet, så I undgår morgenkøen. Praktisk er her både vaskemaskine og tørretumbler.

Et højdepunkt er den fine udestue, der er med til at forlænge ”udesæsonen.” Her kan I nyde morgenkaffen på de første forårsdage og efterårsdagene, og ikke mindst nyde naturen på tæt hold.

To terrasser og grønt areal til aktiviteter

På de solrige dage kan I nyde roen og solens varme på en af de 2 terrasser. Feriehuset er beliggende på en skøn naturgrund, hvor de omkringliggende træer skærmer for vinden. Slap af i havemøblerne – her er både havestole og liggestole! Imens kan børnene lege. Her er sandkasse, gynger og et stort grønt areal, som er oplagt til en fodboldkamp eller kongespil.

En oplevelsesrig dag skal afsluttes med et lækkert grillmåltid. Tænd op i grillen, nyd måltidet på terrassen med et køligt glas vin og planlæg morgendagens program.

Ferie ved badebyen Vejers

Feriehuset er beliggende kun 1 km fra den smukke sandstrand – og med sø, købmand, naturlegeplads, vandrestier og tennisbane i umiddelbar nærhed. Her er rig mulighed for at nyde naturen, gå lange gåtur med hunden og koble af fra den travle hverdag. Selve byen byder på charmerende butikker, hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan smage på lækre lokale retter.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Vejers – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun, escape room eller Grærup fiskesø.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:94 / 2.007
Renoveret / Byggeår:2021 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...