Feriehus med masser af privatsfære og stor grund

3
icon
icon
icon

Rådyrvej 25, Vejers

- Sommerhusnr.: 50311
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Især familier vil befinde sig rigtig godt i dette hyggelige træsommerhus med stor tilhørende grund. Her er der mere end god plads til at lege og spille fodbold – og masser af privatliv – huset er renoveret i 2020.

Moderne sofahjørne og hyggelig brændeovn

Indenfor venter jer en kombineret stue- og spiseafdeling med integreret køkken – smagfuldt indrettet i sort-hvide toner og med masser af komfort, der fuldender den afslappende sommerhusferie. På den moderne lædersofa er der lagt op til hyggelige filmaftener og læsning foran den knitrende brændeovn.

Badeværelset med gulvvarme sørger for, at I ikke fryser jeres fødder, når der skal børstes tænder om morgenen, og derudover er huset veludstyret hele vejen igennem med internet, fladskærms-TV og opvaskemaskine.

Alt i alt står her 77 m² til rådighed. De 3 soveværelser, et med dobbeltseng og to med enkeltsenge, rummer plads til 6 personer. 

Dejlig terrasse, have og fredelig beliggenhed

Haven bliver et sikkert hit blandt de yngste feriegæster: omgivet af træer og skov, med gyngestativ og fodboldmål. Her kan de få flere timer til at gå, mens I slapper af i liggestolene på terrassen.

Træhuset på Rådyrvej 25 er ligger på en blind vej i Vejers Strands ferieområde, og her har I masser af privatliv og fred til at nyde feriedagene. Den nærmeste købmand ligger kun 800 meter væk, så der kan hurtigt handles forsyninger og lidt ekstra hygge til filmaftenerne.

Cirka 1,8 km væk finder I den dejlige sandstrand, og på en varm sommerdag er det ingen sag at tage turen gennem klitlandskabet til fods eller på cykel. Også Vejers Strands hyggelige og charmerende centrum er et besøg værd.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50311

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein gemütlich Spielwiese für Kinder sehr schön überdachte Terrasse auch in kalten Tagen sehr gemütlich Natur pur

DE
D.
sagde , Deutschland

ein sehr schön renoviertes Haus, besonders das Badezimmer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauberes Ferienhaus mit allen Einrichtungen für einen Urlaub in der Natur. Durch die vielen Fenster konnten wir den vielen tierischen Besuch gut beobachten Das Haus ist sehr Hunde freundlich. Wir haben uns sehr willkommen gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...