6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sydvej 7 ligger kun 150 meter fra Vesterhavet. I det hyggelige sommerhus kan bo op til 6 personer, og hunden er også velkommen. Nyd samværet, naturen og stranden. Med Vesterhavet som nabo har I alle muligheder for at nyde udelivet ved vestkysten.

Hygge og samvær

I sommerhuset på Sydvej 7 er de 70 kvm hensigtsmæssigt indrettet. Det åbne køkken i forbindelse med stuen gør, at I alle kan være sammen, uanset om nogle laver mad, og andre hygger i sofaen ved varmen fra brændeovnen. Fra stuen kan I nyde den flotte udsigt ud over det vestjyske klitlandskab, og hele tiden føler jer tæt på havet. Hyggelige snakke, spændende spilaftener, fælles madlavning – når I først er kommet, vil I ikke hjem igen.

I de 3 soveværelser kan I sove i komfortable senge med lyden af Vesterhavet som baggrundstæppe. Bemærk, at vesterhavsluften gør noget godt for nattesøvnen.

Udendørslivet

På terrasserne ved sommerhuset kan I nyde morgenmaden, eller I kan slappe af i de komfortable havemøbler. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Benyt de charmerende små stier gennem klitterne, I kan stadig nå at opleve solnedgangen i Vesterhavet – hvilket er en imponerende oplevelse – hver gang.

Der er kun 200 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, og på få minutter kommer I til feriebyen Vejers Strand med små, fine forretninger.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Ferie i Vejers

Vejers er en af de små feriebyer langs Vesterhavet. Her kan man køre i bil helt ned på stranden, så pak for eksempel en læskærm og en madkurv, og spis frokost på stranden. Elsker I naturoplevelser, må I huske at tage kikkert med. Vejers ligger i et fantastisk område med kronvildt, ræve, harer og masser af trækfugle. Der er klitplantager, egekrat og Filsø Naturgenopretning lige i nærheden. På denne lokation går man ikke ned på naturoplevelser, og med havet som nabo kan man også have den perfekte badeferie, når vejret tillader det.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50312

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr günstig zum Strand und Einkaufen . Man ist in wenigen Minuten mitten im Ort. Es liegt direkt an der Straße aber es ist alles sehr gut abgeschirmt und nicht einsichtig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches, Uhriges, ruhiges Ferienhaus in mitten der Dünen direkt am Strand 100 Meter entfernt

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein aber fein

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.600
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...