Charmerende træhus med brændeovn kun 150 meter fra havet

2.5
icon
icon
icon

Sydvej 7, Vejers

- Sommerhusnr.: 50312
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en afslappende ferie langt væk fra hverdagen? Dette hyggelige træsommerhus midt i det vestjyske klitlandskab i Vejers Strand er det perfekte valg. Her bor I kun 150 meter fra havet, og ud over den fantastiske beliggenhed får I et veludstyret og velindrettet hus oveni.

Nyd det smukke klitlandskab fra sofaen

Er det ikke fedt? Helt fra sofaen kan I nyde den flotte udsigt ud over det flotte, vestjyske klitlandskab. Hyggeligt, lyst og velplejet; tre ord, der opsummerer feriehuset perfekt. Ikke kun brændeovnen, men også de mange træelementer og de store vinduer sørger for, at I med det samme vil føle jer godt tilpas.

I den åbne stue- og spiseafdeling med integreret køkken er der lagt op til hyggelige feriestunder med familien eller vennerne. Hyggelige snakke, spændende spilaftener, fælles madlavning – når I først er kommet, vil I ikke væk herfra igen!

Det skønne ikke-ryger hus råder over 70 m² og har plads til 6 personer. Alt i alt står 3 fine soveværelser til rådighed, to med dobbeltsenge og et med enkeltsenge. Perfekt til familien såvel som vennegruppen.

Moderne komfort i dette feriehus i Vejers Strand

Har I brug for en ferie med afslapning, hvor I kan smide fødderne opad og bare nyde freden og roen uden at skulle tænke på den stressende hverdag? Så er dette feriehus et godt valg. Her er både sørget for gratis internetforbindelse, fladskærmfjernsyn, opvaskemaskine, mikroovn, vaskemaskine, en lækker terrasse med grill og havemøbler – her er ganske enkelt tænkt på det hele.

Hyggelig ferie kun 150 meter fra Vesterhavet

Det charmerende træhus har en idyllisk beliggenhed midt i det skønne klitlandskab: Sydvej 7 er en super adresse til den næste ferie ved Vesterhavet. Her får I masser af fred, en strandnær beliggenhed og masser af små stier gennem klitterne. Derudover ligger den næste indkøbsmulighed kun 200  meter væk, og på få minutter kommer I til den charmerende ferieby Vejers Strand med masser af små, fine forretninger.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50312

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr günstig zum Strand und Einkaufen . Man ist in wenigen Minuten mitten im Ort. Es liegt direkt an der Straße aber es ist alles sehr gut abgeschirmt und nicht einsichtig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches, Uhriges, ruhiges Ferienhaus in mitten der Dünen direkt am Strand 100 Meter entfernt

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein aber fein

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.600
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...