Moderne, smagfuldt træsommerhus med sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågevej 12, Vejers

- Sommerhusnr.: 50331
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Moderne indretning, masser af praktisk komfort, fantastisk beliggenhed – dette smagfulde træhus i Vejers Strand har uden tvivl fortjent sine 4,5 stjerner.

Wellness i helt egen sauna

I dette skønne feriehus til maks 5 personer er I granteret en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet. Vi begynder med wellness-highlightet: Saunaen. Lige meget om I gerne vil slappe af efter en lang gåtur ved stranden eller have varmen på en kold feriedag, saunaen skal nok tage hånd om jer.

Har I brug for at geare endnu mere ned, kan I sætte jer godt til rette i stuen med en god bog foran den knitrende brændeovn, eller endnu bedre, på den hyggelige terrasse med havemøbler og liggestole.

Ikke-ryger huset er renoveret i 2013 og byder jer velkommen med sin stilfulde og moderne indretning, som er kombineret med smagfulde deko-elementer. Klassiske trævægge og store, vinklede vinduer sørger for lyse og venlige omgivelser i opholdsrummet med stue, spiseafdeling og åbent køkken – her hersker der altid en behagelig atmosfære.

Rolige nætter i de gode soveværelser

Huset rummer både et enkeltværelse og todobbeltværelser (det ene med dobbeltseng, det andet med enkeltsenge), som alle tre er stilfuldt indrettede. Dertil venter jer også et lyst badeværelse med gulvvarme, og endnu mere til: Gratis internetforbindelse, fladskærmsfjernsyn, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, mikroovn, grill. Her står intet i vejen for en hyggelig og komfortabel ferie.

Kun 300 meter til strand og indkøb

Dette træhus på Mågevej 12 er ikke kun veludstyret, men har også en fantastisk beliggenhed. Kun 300 meter til den kilometerlange strand – kan det blive meget bedre? Den fredelige beliggenhed på den naturskønne grund giver jer masser af ro og samtidig har I masser af udflugtsmål i nærheden. Spadsereture til Vejers Strands hyggelige centrum, cykelture til Blåvand Zoo, shoppingudflugter til Esbjerg – her kommer I med sikkerhed aldrig til at kede jer.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50331

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütlich eingerichtetes Haus mit toller Terrasse und Rundumblick auch bei schlechtem Wetter. Super Lage zum Strand zu den Geschäften und jede Menge Möglichkeiten die Natur zu erkunden. Haus ist ideal für die kleine Familie mit Hund

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein rundum fantastisches Haus! Die Größe der Räume ist perfekt und es ist durch die vielen großen Fenster schön hell und trotzdem sehr gemütlich. Die Ausstattung ist großartig. Wir hatten alles, was wir für 2 Erwachsene, Kind und Hund brauchen und noch einiges mehr. Die Rundum-Terrasse ist ein besonders Highlight!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes und gemütliches Ferienhaus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden es jederzeit wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.730
Renoveret / Byggeår:2013 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...