Familievenligt træhus med brændeovn og skøn have

3
icon
icon
icon

Peders Vej 1, Vejers

- Sommerhusnr.: 50379
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Den store have er et paradis for børn: Masser af plads, en velholdt græsplæne, forskellige muligheder for leg. Og mens de nyder udendørslivet, kan der tændes op i brændeovnen for at få feriehyggen i gang.

Lys og hyggelig stue med brændeovn

Via en grusvej kommer I direkte til dette gule, 79 m² store træhus med plads til 6 personer. Indenfor venter jer et skønt stue- og spiseområde: Her er der god plads rundt om det store spisebord, og på den hyggelige sofa kan I slappe af foran den knitrende brændeovn. De store vinduer og hvide vægge gør rummet lyst og venligt. I åben forbindelse med opholdsrummet finder I det veludstyrede køkken.

Den moderne teknik skal I heller ikke gå ned på: ud over gratis internet råder ikke-ryger huset over en fladskærm.

Slap af på de to terrasser

Udenfor kan I nyde vejret og slappe af på en af husets to terrasser, hvor I altid kan finde en plads i solen. Fra havemøblerne kan I holde øje med børnene, mens de leger på græsplænen eller tager en gyngetur.

Efter en lang dag i den friske luft har man brug for noget ro, og i de tre gode soveværelser (to med dobbeltsenge, et med enkeltseng) kan I trække jer tilbage og få en god nats søvn, så I er klar til endnu en feriedag.

Dejlig beliggenhed i Vejers Strand

På Pedersvej 1 får I en central beliggenhed i Vejers Strands skønne ferieområde. Her bor I roligt og ugeneret omgivet af natur. Til den næste købmand har I kun 600 meter, og ikke mindst: Stranden ligger kun små 15 minutters gang fra huset.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50379

DE
D.
sagde , Deutschland

Beim Ferienhaus Pedersvej 1 handelt es sich um typisches dänisches Ferienhaus für 6 Personen mit drei herrlichen Terrassen mit Sitzmöglichkeiten. Es ist komplett ausgestattet mit guten Betten (wichtig für gute Erholung) und einem Bad mit Duschkabine. Der Fernseher hat sämtliche Programme und das WLAN funktioniert einwandfrei.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus in dem einem an nichts fehlt.
Sehr gepflegtes Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Haus mit großen Garten und Möglichkeiten für Kinder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2006 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...