Familievenligt træhus med brændeovn og skøn have

3
icon
icon
icon
Peders Vej 1, Vejers Strand - Søg på husnr. 50379

Den store have er et paradis for børn: Masser af plads, en velholdt græsplæne, forskellige muligheder for leg. Og mens de nyder udendørslivet, kan der tændes op i brændeovnen for at få feriehyggen i gang.

Lys og hyggelig stue med brændeovn

Via en grusvej kommer I direkte til dette gule, 79 m² store træhus med plads til 6 personer. Indenfor venter jer et skønt stue- og spiseområde: Her er der god plads rundt om det store spisebord, og på den hyggelige sofa kan I slappe af foran den knitrende brændeovn. De store vinduer og hvide vægge gør rummet lyst og venligt. I åben forbindelse med opholdsrummet finder I det veludstyrede køkken.

Den moderne teknik skal I heller ikke gå ned på: ud over gratis internet råder ikke-ryger huset over en fladskærm.

Slap af på de to terrasser

Udenfor kan I nyde vejret og slappe af på en af husets to terrasser, hvor I altid kan finde en plads i solen. Fra havemøblerne kan I holde øje med børnene, mens de leger på græsplænen eller tager en gyngetur.

Efter en lang dag i den friske luft har man brug for noget ro, og i de tre gode soveværelser (to med dobbeltsenge, et med enkeltseng) kan I trække jer tilbage og få en god nats søvn, så I er klar til endnu en feriedag.

Dejlig beliggenhed i Vejers Strand

På Pedersvej 1 får I en central beliggenhed i Vejers Strands skønne ferieområde. Her bor I roligt og ugeneret omgivet af natur. Til den næste købmand har I kun 600 meter, og ikke mindst: Stranden ligger kun små 15 minutters gang fra huset.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2006 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...