Hyggeligt sommerhus med 3 dejlige terrasser i Vejers Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Torskevej 2, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50732
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus ligger midt i det smukke naturlandskab ved Vejers Strand. Sommerhuset er opført i træ og emmer af vaskeægte sommerhusstemning både ude og inde. Huset er et godt valg til dig, der holder af ferie, hvor du kan sidde udenfor og nyde den friske luft. Sommerhuset har nemlig en rigtig dejlig terrasse, hvor I kan nyde solen og de lyse sommeraftener.

Autentisk sommerhusstemning med fokus på hygge

Sommerhuset er indrettet med fine, personlige detaljer, der skaber en hyggelig og charmerende stemning. Det forstærkes yderligere af de rå træplanker, der giver huset et varmt og imødekommende udtryk. Huset er indrettet med to soverum, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet to enkeltsenge.

Den lille stue indbyder til familiehygge og nærvær. Stuen er et hyggeligt samlingssted, hvor I kan spille spil, slappe af med en god bog eller bare hygge, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Huset fik nyt køkken i 2017 og står nu flot og veludstyret med bl.a. mikrobølgeovn.

Nyd udelivet på de 3 dejlige terrasser

Fra stuen er der direkte udgang til sommerhusets dejlige naturomgivelser. Den ene terrasse skærmer for vejr og vind, og gør det muligt for jer at sidde ude fra det tidlige forår til langt ud på efteråret.

Når du sidder på terrassen, kan du nyde udsigten til den flotte have. Sommerhuset ligger nemlig på en rigtig flot grund med en stor plæne, grønne buske og træer. Det giver samtidig masser af mulighed for leg til børnene. 

Bo i gåafstand til strand og by

Med bare 900 meter til Vesterhavet og 500 meter til Vejers by ligger sommerhuset i kort gåafstand til naturoplevelser ved Vesterhavet og gode indkøbsmuligheder. Vejers Strand har igennem en årrække været et fortrukket ferieområde i Danmark, og det er bestemt ikke uden grund. Her er der smuk natur så langt, øjet rækker, og i den hyggelige bymidte kan du forkæle familien med god mad og shopping.  

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50732

D.
sagde , Holmegaard

Et super lækkert sommerhus, hvor der var god plads både indenfor og udenfor. Dejlig sandkasse og gyngestativ. Skøn have med 3 terrasser og 1 grill.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2018 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...