Hyggelig bjælkehytte på smuk naturgrund ved Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Tyttebærvej 9, Vejers

- Sommerhusnr.: 50738
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie ved Vesterhavet i et hus, der emmer af autentisk sommerhusstemning? Tæt på stranden og skoven ved Vejers Strand ligger denne klassiske, norskinspirerede bjælkehytte. Bjælkehytten ligger på en smuk klitgrund, omkranset af marehalm og lyng. Her får I de perfekte rammer til en afslappende ferie ved Vesterhavet – uanset hvilken årstid, I besøger området på.

Et sommerhus med masser af stemning

Bjælkehusstemningen fortsætter indenfor i indretningen, hvor de rå og naturfarvede bjælker skaber en varm og hyggelig atmosfære. Huset er indrettet med gode møbler, der forstærker den hjemlige sommerhusstemning.

Sommerhuset har selvfølgelig også en brændeovn, som er perfekt på kolde dage, hvor du gerne vil have lidt ekstra varme og hygge, når I sidder indenfor i sommerhuset. Kryb under et varmt tæppe, og nyd lyden af den knitrende varme med en god bog eller måske et sjovt familiespil.

Dejlige naturomgivelser med lækroge og udendørs bruser

Selvom sommerhuset kun ligger 400 meter fra Vesterhavets bølger, ligger husets terrasser ugeneret og i læ for vinden. Sommerhuset ligger nemlig bag en lille forhøjning i landskabet, som skærmer for vinden.

Omkring huset finder I flere hyggelige lækroge, hvor I kan sidde helt uforstyrret og nyde det smukke naturlandskab. På terrassen finder I også en dejlig udebruser. Den udendørs bruser er helt genial på varme dage, hvor I har været ved stranden og gerne vil skylle saltvandet af jer – eller hvis I bare gerne vil køles lidt af på en hed sommerdag.

Ferie ved Vejers Strand byder på et væld af aktiviteter og oplevelser. Uanset om I er til storslåede naturoplevelser som de imponerende hedelandskaber eller Nationalpark Vadehavet eller shopping i lokale butikker. Vejers Strand har det hele.

 

*Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50738

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und toll gelegenes Ferienhaus. Das Grundstück bietet sehr viel Privatsphäre und ist mit großzügigen Terrassen ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Haus und es hat an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich, üppig ausgestattet, es fehlte nichts.Klasse Aussendusche.Sehr ruhig gelegen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.650
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...