Dejligt beliggende ikke-ryger hus i naturskønne omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 87, Vejers

- Sommerhusnr.: 50746
7 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I naturskønne omgivelser ved Vejers Strand ligger dette flotte ikke-ryger hus og venter på jer. Godt udstyret og med en dejlig beliggenhed er rammerne sat for en rigtig sommerhusferie med dem, I holder af.

Fin og åben indretning og tænkt på det praktiske

På Engesøvej 87, Vejers Strand får I et herligt sommerhus med alt til ferien. Huset har plads til 7 personer, så alle familiemedlemmer eller venner kan komme med.

Det fine ikke-ryger hus er rigtig fint indrettet med et åbent køkken- og spisestueområde, som bestemt er husets hjerte. Her kan hele flokken samles om madlavningen i køkkenet eller en hyggelig filmaften på sofaen.

Med både opvaskemaskine og vaskemaskine er der sørget for, at der er så lidt arbejde tilbage til jer som muligt, og i stuen finder I en brændeovn, som sørger for ekstra varme og hyggelig stemning, specielt på de kølige feriedage.

Huset er renoveret i 2021 med nyt badeværelse og opfrisket med nye farver i soveværelserne

Lukket terrasse og en skøn beliggenhed

Huset ligger i smukke naturomgivelser på en stor grund, og på terrassen er der rig mulighed for at nyde udsigten fra liggestolene. Da terrassen er lukket, kan I også roligt lade børnene lege uden opsyn, mens I slapper af eller laver mad.

Beliggenheden er også rigtig skøn, og både den flotte sandstrand og den hyggelige ferieby Vejers Strand kan nås på en rask gåtur. Her bliver der masser af tid til at spise softice og udforske de små hyggelige forretninger.

Der er dømt rigtig sommerhusferie, og her kan I helt sikkert holde en dejlig ferie.

Kat ikke tilladt i huset

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50746

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Zimmeraufteilung. Tolles neues Badezimmer. Im Wintergarten kann man auch bei schlechtem Wetter „draußen“ sitzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schon liebevoll eingerichtet und auch mit Deko und Bildern ausgestattet das Bad ist besonders schön und geräumig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr gemütlich und es fehlte nichts Die geschlossene Terrasse lud zum entspannten Verweilen ein, ohne Sorge, dass der Hund weglaufen könnte.Der Kamin erzeugte eine angenehme Wärme sowie morgens die Wärmepumpe. Das Bad ist sehr modern mit einer tollen Dusche.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.862
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...