Dejligt beliggende ikke-ryger hus i naturskønne omgivelser

3
icon
icon
icon
Engesøvej 87, Vejers Strand - Søg på husnr. 50746

I naturskønne omgivelser ved Vejers Strand ligger dette flotte ikke-ryger hus og venter på jer. Godt udstyret og med en dejlig beliggenhed er rammerne sat for en rigtig sommerhusferie med dem, I holder af.

Fin og åben indretning og tænkt på det praktiske

På Engesøvej 87, Vejers Strand får I et herligt sommerhus med alt til ferien. Huset har plads til 7 personer, så alle familiemedlemmer eller venner kan komme med.

Det fine ikke-ryger hus er rigtig fint indrettet med et åbent køkken- og spisestueområde, som bestemt er husets hjerte. Her kan hele flokken samles om madlavningen i køkkenet eller en hyggelig filmaften på sofaen.

Med både opvaskemaskine og vaskemaskine er der sørget for, at der er så lidt arbejde tilbage til jer som muligt, og i stuen finder I en brændeovn, som sørger for ekstra varme og hyggelig stemning, specielt på de kølige feriedage.

Lukket terrasse og en skøn beliggenhed

Huset ligger i smukke naturomgivelser på en stor grund, og på terrassen er der rig mulighed for at nyde udsigten fra liggestolene. Da terrassen er lukket, kan I også roligt lade børnene lege uden opsyn, mens I slapper af eller laver mad.

Beliggenheden er også rigtig skøn, og både den flotte sandstrand og den hyggelige ferieby Vejers Strand kan nås på en rask gåtur. Her bliver der masser af tid til at spise softice og udforske de små hyggelige forretninger.

Der er dømt rigtig sommerhusferie, og her kan I helt sikkert holde en dejlig ferie.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81
Renoveret / Byggeår:2008 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barnestol, lukket terrasse, havemøbler, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...