Strandnær ferielejlighed med adgang til swimmingpool

2.5
icon
icon
icon

Nordvej 11- 2, Vejers

- Sommerhusnr.: 50802
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne dejlige ferielejlighed på Nordvej 11-2 i Vejers Strand er det perfekte valg til en strand- og centrumsnær ferie. Den lyse lejlighed rummer plads til 6 personer, og med kun 100 meter til stranden og 200 meter til byen kan I roligt lade bilen stå. Ekstra bonus: Som en del af Vejers Feriecenter har I tilmed gratis adgang til en indendørs swimmingpool.

Badeferie året rundt i denne velindrettede ferielejlighed

Den velindrettede ferielejlighed er opdelt på to etager med opholdsstue og køkken, badeværelse og et enkelt soveværelse i stueetagen og de sidste to soveværelser ovenpå. Med plads til 6 personer kan hele familien komme med.

Lejligheden er lyst og venligt indrettet fra ende til anden, og især den åbne opholdsstue med integreret køkken indbyder straks til samvær og familiehygge i stor stil. I sofahjørnet kan I smide benene opad til en spændende film, og i køkkenet kan I sammen tilberede dagens feriemiddag.

Ligegyldigt årstid, vind og vejr – her er altid grund til at pakke badetøjet med. Som en del af Vejers Feriecenter har I nemlig gratis adgang til en fælles indendørs swimmingpool!

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra badestranden

Den afskærmede terrasse giver gode muligheder for at nyde det gode vejr, og har I brug for lidt afveksling, har I alting inden for rækkevidde.

Tag for eksempel en tur til Vejers’ fine badestrand, som ligger kun 100 meter fra lejligheden. Gå en tur langs strandkanten, dyp fødderne i vandet på en varm sommerdag, eller hop i gummistøvlerne og se de store bølger danse i stormen i det blæsende efterårsvejr.

Ligesom stranden, ligger Vejers’ hyggelige centrum kun få minutters gang væk, og de spændende forretninger, gode spisesteder og lækre iscaféer byder på noget for enhver smag. Til glæde for de små feriegæster er der også en stor legeplads.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50802

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, perfekt für Familien, Aufteilung super. Offenes Konzept, nicht zu sehr hellhörig. Tolle Kücheneinrichtung, alles vorhanden, was man benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Reihenhaus mit sonniger Terrasse. Und der Gemeinschaftspool ist ein echtes Highlight. So macht Urlaub Spass.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das haus ist mit guten Möbeln wie Betten und Sofa ausgestattet( nichts durchgelegen). Die Wärmepumpe alleine hat zum heizen vollkommen gereicht. Wir hatten einen tollen Winterurlaub und haben uns auch bei richtigem Sturm sicher und wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...