Strandnær ferielejlighed med adgang til swimmingpool

3
icon
icon
icon

Nordvej 11- 2, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50802
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne moderne ferielejlighed på Nordvej 11-2 i Vejers Strand er det perfekte valg til en strand- og centrumsnær ferie. Den lyse lejlighed rummer plads til 6 personer, og med kun 100 meter til stranden og 200 meter til byen kan I roligt lade bilen stå. Ekstra bonus: Som en del af Vejers Feriecenter har I tilmed gratis adgang til en indendørs swimmingpool.

Badeferie året rundt i denne velindrettede ferielejlighed

Den velindrettede ferielejlighed er opdelt på to etager med opholdsstue og køkken, badeværelse og et enkelt soveværelse i stueetagen og de sidste to soveværelser ovenpå. Med plads til 6 personer kan hele familien komme med.

Lejligheden er lyst og venligt indrettet fra ende til anden, og især den åbne opholdsstue med integreret køkken indbyder straks til samvær og familiehygge i stor stil. I sofahjørnet kan I smide benene opad til en spændende film, og i køkkenet kan I sammen tilberede dagens feriemiddag.

Ligegyldigt årstid, vind og vejr – her er altid grund til at pakke badetøjet med. Som en del af Vejers Feriecenter har I nemlig gratis adgang til en fælles indendørs swimmingpool!

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra badestranden

Den afskærmede terrasse giver gode muligheder for at nyde det gode vejr, og har I brug for lidt afveksling, har I alting inden for rækkevidde.

Tag for eksempel en tur til Vejers’ fine badestrand, som ligger kun 100 meter fra lejligheden. Gå en tur langs strandkanten, dyp fødderne i vandet på en varm sommerdag, eller hop i gummistøvlerne og se de store bølger danse i stormen i det blæsende efterårsvejr.

Ligesom stranden, ligger Vejers’ hyggelige centrum kun få minutters gang væk, og de spændende forretninger, gode spisesteder og lækre iscaféer byder på noget for enhver smag. Til glæde for de små feriegæster er der også en stor legeplads.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50802

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Ferienhaus, dass normalen Ansprüchen voll genügt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus in Top Lage. Würden es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einer attraktiven Lage. Es ist einfach, aber sinnvoll eingerichtet. Die Schlafräume etwas beengt. Aber dort wird ja auch nur geschlafen;-)Die Küche beinhaltet das Nötigste. Das Bad ist ebenfalls einfach, aber gut nutzbar.
Nebenan die Tischtennisplatte und das kleine Schwimmbad ein großes Plus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...