Lys ferielejlighed med adgang til pool kun 100m fra Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon

Nordvej 11- 5, Vejers

- Sommerhusnr.: 50805
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter væk fra det brusende Vesterhav står denne hyggelige ferielejlighed i Vejers Strand. Her er I sikret en dejlig ferie med alt inden for rækkevidde – strand såvel som centrum. Som en del af Vejers Feriecenter har I også fri adgang til en fælles swimmingpool. 

Husk badetøjet hele året rundt

Ferielejligheden på Nordvej 11-5 er indrettet i lyse og afdæmpede farver, og helt fra start af vil den afslappede atmosfære sætte rammerne for en ferie med mulighed for at koble af og gemme hverdagens stress langt væk.

Lejligheden er delt på to etager: Nedenunder finder I den hyggelige stue og køkkenet, et fint badeværelse og et enkelt soveværelse. Ovenpå befinder de sidste to soveværelser sig. Alle tre er udstyret med dobbeltsenge, og på trappen er der børnegitter, så I ikke behøver at holde øje med de små.

Som en ekstra bonus har I her helt gratis adgang til Vejers Feriecenters fælles swimmingpool, så husk badetøjet, ligegyldigt hvilken årstid, I skal holde ferie i.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Bo et stenkast fra hav og centrum

På den afskærmede terrasse kan I læne jer tilbage i havemøblerne og nyde solen, mens I lytter til bølgebrusene fra Vesterhavet, der kun ligger 100 meter væk fra feriehjemmet.

En strandudflugt eller to er altså helt oplagt, og Vejers’ skønne badestrand er perfekt til lange spadsereture, friske dukkerter på de varme sommerdage og drageflyvning i det blæsende efterårsvejr.

Det er ikke kun stranden, der ligger tæt på. Også den hyggelige ferieby befinder sig få minutters gang fra huset, og her er rig mulighed for shopping, restaurantbesøg og softice og hotdogs i massevis!

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50805

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super und ruhig, in absoluter Topentfernung zum Strand gelegen. Es besitzt einen großzügigen Wohnraum, eine gut ausgestattete Küche (Toaster fehlt) und drei gemütliche Schlafzimmer. Es besitzt einen Blickdichten Balkon, liegt windgeschützt und ist sehr gut Familiengeeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Reihenhausappartement, günstig gelegen, optimaler Zugang zum Strand und zum Zentrum. Das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes und solides Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 60
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...