Hold badeferie hele året rundt i denne flotte feriebolig i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordvej 11- 11, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50811
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordvej ligger Vejers Feriecenter, og blandt de i alt 22 ferielejligheder finder I denne moderniserede perle, der rummer alt, hvad ferien har brug for. Bo i skønne og velindrettede omgivelser kun 100 meter fra havet – og som prikken over i’et, med fri adgang til en fælles swimmingpool.

Flot og moderniseret lejlighed med fri adgang til swimmingpool

Ferielejligheden i Vejers sætter rammerne for en rigtig dejlig ferie i godt selskab. Lejligheden er blevet moderniseret, og det ses tydeligt i den flotte indretning, som er både lys, moderne og ikke mindst både indbydende og imødekommende.

Feriehjemmet byder på flere muligheder for en aktiv og underholdende ferie. Ikke kun med den fantastiske beliggenhed, men også med den frie entré til feriecentrets indendørs swimmingpool, som kan benyttes hele året rundt. Her kan ungerne lege sig trætte på en regnfuld dag.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Fra den flotte stue kommer I ud på den afskærmede terrasser, hvor I har fin læ til at nyde det gode vejr. Havemøbler og grill står selvfølgelig klar, så I kan runde dagen ordentligt af med en lækker middag på grillen.

En super skøn beliggenhed tæt på strand og centrum

Den fantastiske beliggenhed byder på noget for enhver smag og feriegæst. Blot 100 meter fra ferielejligheden ligger den kilometerlange sandstrand og venter på jer, og de brusende bølger kan næsten høres fra terrassen.

Indkøbsmuligheder er der nok af i Vejers Strand, og få minutters gang væk finder I et fint udvalg af forretninger, restauranter og små caféer, som helt sikkert er et besøg værd.

Her er I garanteret en hyggelig ferie med jeres nærmeste ved den smukke vestkyst.

Udlejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50811

D.
sagde , Danmark

Skønt feriehus

D.
sagde , Danmark

Virkelig skøn lejlighed. Perfekt størrelse til familie på 4 med børneværelser på 1. sal og forældredel i stuen.Soverum:
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Renoveret / Byggeår:2013 / 2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...