Badeferie året rundt i denne strandnære ferielejlighed

3
icon
icon
icon

Nordvej 11- 16, Vejers

- Sommerhusnr.: 50816
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Vejers Strands skønne ferieområde ligger denne ferielejlighed på Nordvej 11- 16. Her får I et venligt indrettet feriehjem med plads til 6 personer. Med en beliggenhed kun 100 meter fra stranden og adgang til en fælles indendørs swimmingpool er I sikret badeferie uanset årstid, vind og vejr!

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr. 

Afslappende atmosfære og badeferie uanset vejret

Den lille ferielejlighed byder jer varmt velkommen med sin lyse og afdæmpede indretning, som kombineret med træelementerne skaber en afslappende og behagelig atmosfære i hele huset. Her kan I holde en skøn ferie med hele familien.

Lejligheden fordeler sig på to etager – ovenpå finder I to soverum, et med enkeltsenge og et med en køjeseng, mens underetagen er delt op i et kombineret køkken- og stuerum, et enkelt soveværelse med dobbeltseng og badeværelset, som er udstyret med gulvvarme.

På Nordvej får I masser af underholdning, og ud over, at huset råder over Chromecast, får I som en del af Vejers Feriecenter også gratis adgang til en indendørs swimmingpool, som deles mellem feriecentrets i alt 22 lejligheder.

Hverken langt til strand eller centrum

Med denne ferieadresse har I flere skønne udflugtsmål lige i nærheden, som alle er tilgængelige til fods. Når I har brug for lidt afveksling fra dovnedagene på den afskærmede terrasse, er der altså flere muligheder:

Gå for eksempel de 100 meter gennem klitlandskabet ned til den herlige badestrand, og tag en spadseretur langs strandkanten, mens børnene sopper i det varme vejr eller plasker med gummistøvlerne på en kølig efterårsdag.

Eller var det noget med lidt shopping? Så ligger Vejers Strands hyggelige ferieby kun få hundrede meter væk. Her kan der både shoppes, spises god mad og købes souvenirs til dem derhjemme.

Alt i alt et skønt udgangspunkt for den næste familieferie, med alt lige i nærheden!

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50816

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll ausgestattete Ferienwohnung,perfekt für Familien auch mit kleinen Kindern,

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit allem sehr zufrieden. Die Anreise war top, der Empfang von Esmark und deren Mitarbeiter war super und sehr kinderfreundlich. Die Kinder durften sich bei der Anreise gleich ein Spielzeug aussuchen. Und ein Heißgetränk für alle gab es auch noch dazu. Der Service ist einfach klasse. Wir würden jederzeit wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich tolles Haus mit allem was man braucht . Ausreichend Töpfe ( auch große ) vorhanden . Die Betten waren so bequem wie zu Hause keine Rückenschmerzen nichts durchgelegen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Renoveret / Byggeår:2002 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...