Strandnært feriehus med sauna, spa og ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 10, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52008
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I en lille gryde i Grærups vidde klitlandskab ligger dette skønne feriehus godt gemt – ganske ugeneret og få hundrede meter fra havet. Her er der lagt op til en dejlig familieferie med plads til 8 personer, og det hyggelige hus er både charmerende og velindrettet med flere lækre wellness-highlights.

Indbydende feriehus med wellness og brændeovn

Feriehuset på Hjelmevej 10 er et ideelt valg til den næste familieferie. Indretningen er venlig og indbydende, og de varme træfarver skaber en god atmosfære i hele huset.

I det åbne opholdsrum er køkken og stue slået sammen, og her kan hele familien samles til lækre middage, hyggelige filmaftener ved smart tv´et og kortspil og kakao på kølige dage. Brændeovnen sørger for, at I kan holde jer dejlig varme hele året rundt.

Det ene af husets 2 badeværelser byder på lækre wellness-overraskelser. Her har I nemlig adgang til jeres egen sauna og spa, så I kan forkæle jer selv lidt ekstra, når børnene er blevet puttet, og aftenen går på hæld.

Skøn, ugeneret beliggenhed kun 350 meter fra havet

På Hjelmevej får I en rigtig dejlig beliggenhed i en lille gryde i klitterne. De høje klitter omkring jer sørger både for læ og fred, så I helt ugeneret kan sole jer på terrassen og grille i aftensolen.

Den uendelige sandstrand ligger kun 350 meter væk, og både små og store kan gå den korte tur til havet, som hele året rundt byder på imponerende naturoplevelser af alle slags – både om sommeren, hvor det blå Vesterhav funkler i solen, og i de kolde efterårs- og vintermåneder, hvor bølgerne danser i vinden.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 52008

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einer tollen Umgebung mit sehr ruhiger Lage. Bei schönem Wetter lässt es sich auf der Terrasse wunderbar entspannen.

DK
D.
sagde , Danmark

Hjelmvej 10 er et vildt lækkert, hyggeligt og rumligt hus, med køkkenalrum som et dejligste omdrejnings punkt for familien i alle aldre. Alle kan være sammen og hver for sig. Huset ligger i det lækreste naturskønne område med 200mtr til Vesterhavet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön gelegen
Man hat Ruhe und die schöne Natur direkt vor der Haustür

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:109 / 4.574
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...