Hyggeligt feriehus med brændeovn til 8 personer

2.5
icon
icon
icon

Revlingevej 39, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52029
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Revlingevej 39 i Grærup står dette feriehus klar til en ferie for op til 8 personer – et oplagt valg til familien eller vennegruppen, der vil på ferie ved Vesterhavet. Det hyggelige sommerhus er beliggende blot 700 meter fra Vesterhavet, som I hurtigt kan nå til fods. I feriehuset er op til 2 hunde også velkommen!

Hyggelige feriestunder i alrummet

Det store samlingspunkt for jer i feriehuset er uden tvivl alrummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. Her kan I samle hele ferieflokken til hyggelige stunder med madlavning, sjove spil og gode film. Alt imens står brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sin varme og knitren i baggrunden.

Udover brændeovnen, der spreder dejlig varme, har I også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har behagelige temperaturer i feriehuset. Desuden har I praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine og vaskemaskine, der hjælper med det praktiske husarbejde.

På sommerhusets 120 kvadratmeter har I desuden 4 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens de 2 andre soveværelser er indrettet med enkeltsenge.

Når I står op næste morgen, skal I ikke bekymre jer om kolde fødder eller kø til badeværelset, da I har hele 2 badeværelser med gulvvarme i feriehuset.

Nyd ferien på terrassen – 700 meter til stranden

Når vejret er i top på jeres ferie, skal I selvfølgelig udenfor, så I kan nyde det. I kan blandt andet træde ud på sommerhusets åbne terrasse, hvor I kan finde jer en god plads i solen og læne jer tilbage i havemøbler og liggestole.

I kan også gå en tur til stranden og Vesterhavet, der ligger kun 700 meter fra feriehuset. Dermed vil det ikke tage jer lang tid, før I er ved de brede sandstrande, hvor I kan bygge sandslotte og gå lange ture, og de brusende, blå bølger, som I kan få jer en forfriskende dukkert i.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52029

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus mit Platz fur 8 Personen. Nah am Wasser gelegen.
Schöne Wohnküche mit allem was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich fand das Ferienhaus einfach Klasse es war alles sehr nett eingerichtet es war für 8 Personen das Ferienhaus eingerichtet und Geschirr war alles reilich vorhanden.
Die gegen ist auch einfach Klasse.Also wenn man echt Mal vom Alltag Abschalten möchte den einfach hier her fahren ☺️.
Kann ich nur empfehlen.
Der Empfang war super toll auch für die kleinen gab es eine Kleinigkeit. Also

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach und hyggelig
Das Haus ist sehr einfach, hat aber alles was man braucht. Wer keine großen Ansprüche stellt und einfach nur die Ruhe und die vielfältige Natur genießen möchte, ist dort genau richtig.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.600
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...