Lækkert og lyst feriehus med herlig strandnær beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåbærvej 19, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52034
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det smukke klitlandskab i Grærup Strand ligger denne nybyggede skønhed i sortmalet træ. Det i 2016 opførte feriehus er både lyst og lækkert indrettet, og så er det også handicapvenligt. En stor, dejlig træterrasse og en beliggenhed kun 500 meter fra stranden giver jer den komplette feriepakke!

Lys og lækker indretning med kvalitet i fokus

Det skønne feriehus bærer indvendigt stort præg af lyse farver, mange træelementer og et lækkert og moderne møblement med kvaliteten i fokus. På de 94 m² finder I god plads til 6 personer, og de høje trælofter gør huset endnu mere rummeligt.

Husets centrum er det store opholdsrum, hvor stue, køkken og spiseafdeling smelter sammen i ét. De mange vinduespartier inviterer solens lys indenfor, og brændeovnen sørger for varme og ægte feriestemning året rundt.

Ikke-ryger huset råder desuden over masser af praktiske faciliteter og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og en gratis internetforbindelse bliver ferien både afslappende og helt ukompliceret.

Stor terrasse og  fantastisk afskærmet beliggenhed tæt på stranden

Fra stuen kommer I ud på den lækre træterrasse, der omgiver hele huset. Hele den 2.000 m² store grund er dejligt afskærmet af små klittoppe, og fra den åbne terrasse har I en fantastisk udsigt over det vestjyske landskab.

På Blåbærvej 19 får I en rigtig skøn beliggenhed, og ud over at være omgivet af det smukkeste klitlandskab, ligger huset også kun små 500 meter fra det brusende Vesterhav. De mange små vandre- og cykelstier gennem heden fører jer direkte til den brede sandstrand, som er en oplevelse hele året rundt.

Har I lyst til en udflugt, ligger Vejers Strand kun en køretur væk, og her er der både spændende forretninger, gode restauranter og hyggelige iscaféer. 

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 52034

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser Ferienhaus hatte eine wunderschöne Lage. Sehr ruhig und eine grandiose Aussicht auf die Dünen und die blühende Heide. Die Terrasse rund um das Haus lädt zum Verweilen ein. Auch bei kühlen Tag ist es sehr gemütlich in diesem schönen Ferienhaus. Ein Kamin sorgt für die Wärme und bei einem guten Buch kann man den Blick immer wieder auf die schöne Landschaft werfen. Wir kommen gern wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Bad wäre ein Schrank sehr schön, um seine Sachen rein zu stellen.

DE
D.
sagde , Attendorn

Das Haus ist optimal eingerichtet und mit Möbeln im Außenbereich bestens ausgestattet, für uns blieben keine Wünsche offen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 2.825
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (109 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...