Charmerende feriehus med helt ugeneret, naturskøn beliggenhed

2.5
icon
icon
icon

Blåklokkevej 1, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52044
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det lyngklædte hedelandskab, godt gemt blandt fyrretræerne, ligger dette hyggelige feriehus. Den fantastiske og helt ugenerede beliggenhed sætter rammerne for en ferie i ro og fred omgivet af det smukke, vestjyske landskab. Perfekt til familieferien eller en romantisk udflugt for to!

Charme og ferieidyl langt væk fra hverdagen

Der er dømt ren ferieidyl på Blåklokkevej, og både udvendigt og indvendigt oser huset af charme og klassisk sommerhusferie langt væk fra hverdagens stress og jag. Her kan I holde ferie med op til 4 personer – og familiens hunde er også hjerteligt velkomne.

Indenfor er der skruet op for charmen, og indretningen er domineret af en hyggelig og afslappet stil med et hav af små detaljer og fine dekorationer. Jeres tanker vil straks blive ført hen mod den helt klassiske og enkle ferie, hvor I bare kan være jer selv og nyde selskabet og den stille tid.

I stuen er der nok siddepladser til alle, og mens mørket falder på udenfor, kan hele familien samles til filmhygge og kortturneringer, mens brændeovnens knitren sørger for ekstra god feriestemning i de sene aftentimer.

Bo helt ugeneret i den smukke, vestjyske natur

Trænger I til en ferie i ro og fred, så har I helt sikkert valgt den rigtige ferieadresse her. Grærup Strand er i sig selv et roligt ferieområde, og husets fantastiske, ugenerede beliggenhed sørger yderligere for, at I til hver en tid kan nyde feriedagene helt for jer selv.

Både hundene og børnene vil elske at gå på opdagelse i landskabet, og I kan uden problemer se til fra liggestolene, mens de udforsker omgivelserne. Blandt træerne er der også opsat et gyngestativ, og det er helt sikkert, at der aldrig bliver tid til at kede sig på den knap 2.000 kvadratmeter store grund.

Kun 500 meter fra huset ligger også den brede sandstrand, som bestemt er et besøg værd, ligegyldigt hvornår på året, I holder ferie. Vejers Strands hyggelige ferieby er også kun en lille køretur væk, og her kan I både handle ind, spise god mad og få en lækker softice på en varm sommerdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52044

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, gemütliches Ferienhaus mit (fast) allem was man braucht. Einfache Ausstattung, ohne groß Schnickschnack. Das Badezimmer ist klein und etwas in die Jahre gekommen. An das Volumen des Warmwasserboiler gewöhnt man sich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ruhig und schön gelegen. Es ist gemütlich eingerichtet und es ist alles da was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches,gemütliches Ferienhaus alles vorhanden.Wo man in der Natur Rehe ,Hasen u Füchse beobachten kann.Und absolute Ruhe geniessen kann u nur die Vögel zwitschern hört.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2016 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...