Strandnært, morderne feriehus med fantastisk panoramaudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Blåbærvej 17, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52049
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er du på udkig efter et sommerhus med ekstra meget at byde på? Så behøver du ikke lede længere. Dette flotte feriehus i Grærup er opført i 2021 og har plads til 6 personer. Ud over en stilfuld og moderne indretning, får I her en helt fantastisk beliggenhed med panoramaudsigt fra grunden til det uberørte hedelandskab – alt sammen kun 400 meter fra Vesterhavet. Vejen op til huset er meget stejl, og bilen skal parkeres neden for huset.

Fantastisk beliggenhed, egen sti til stranden og panoramaudsigt

Sommerhuset på Blåbærvej 17 har meget at byde på både indvendigt og udvendigt, men prikken over i’et må helt sikkert være den fantastiske beliggenhed. Sommerhuset ligger højt ud til et fredet område, og fra grunden har I en helt exceptionel panoramaudsigt til det imponerende, uberørte hedelandskab.

Samtidig kommer I til at bo kun 400 meter fra stranden, og på en god dag kan I høre bølgebrus fra Vesterhavet i baggrunden, når I sidder på terrassen. Der går sågar en lille sti fra grunden direkte til stranden, så I hurtigt kan komme ned til vandet.

Med andre ord får I her en beliggenhed, der nærmest er indbegrebet af den unikke vestjyske natur.

Moderne indretning til 6 personer med rummelig atmosfære

Feriehuset i Grærup er opført i 2021 i en flot, moderne stil – kombineret med klassiske naturmaterialer, så den hyggelige sommerhusstemning stadig er bevaret. Over alt er der højt til loftet, lyse farver og store vinduer, der tilsammen skaber en behagelig og rummelig atmosfære.

Sommerhusets centrum er det store opholdsrum, hvor stue, køkken og spiseafdeling smelter sammen i ét stort fællesrum. I stuen er der gratis internetforbindelse, så kan I også være online på ferien.

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på tre soveværelser; to med dobbeltsenge og det sidste med to enkeltsenge. Alle hverdagens hjælpere i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler står til rådighed, og sommerhuset er udstyret med en energivenlig varmepumpe.

Skøn, alsidig terrasse med udsigt – gasgrill og udendørs bruser

Fra det rummelige opholdsrum træder I ud på feriehusets store terrasse, som løber hele vejen rundt om huset. Her finder alle 6 feriegæster nemt en plads i solen, og der er også en afskærmet og overdækket del, hvis man foretrækker at sidde i skyggen.

Terrassen er både udstyret med gode havemøbler, liggestole, gasgrill og – en ekstra bonus – en udendørsbruser. Her har I kort fortalt alle ingredienser til en dejlig dag i den friske luft.

Både fra sommerhuset og terrassen har I den smukke panoramaudsigt ud til det fredede klitlandskab, hvor I også kan være heldige at spotte rådyr, som går rundt og græsser i området.

*Sommerhuset udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.871
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...