Moderne og rummeligt sommerhus tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Revlingevej 5, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52083
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til dette moderne og rustikt indrettede feriehus, kun 700 meter fra Vesterhavet. Her er 120 rummelige kvadratmeter til 4 personer, så I har alle muligheder for en afslappende vestkystferie. Den kuperede naturgrund indeholder essensen af vestjysk natur, nemlig lyng og klitter, og med sit græstag falder feriehuset naturligt sammen med omgivelserne. I sensommeren kan I – som vejnavnet antyder – også være heldige at finde revlingebær lige udenfor døren.

Feriestemning og god plads

Straks ved ankomsten bydes I velkommen af feriehusets helt specielle, rustikke stemning. Her er kræset for detaljerne med materiale- og farvevalg af høj kvalitet. Det åbne køkken i forbindelse med stuen bliver jeres naturlige samlingssted. De brede vinduespartier mod både syd, øst og vest giver dagen lang et rigtig fint lysindfald. Fra siddepladserne ved det ovale spisebord kan I både følge med i, hvad der sker i køkkenet og i den hyggelige sofagruppe ved brændeovnen.

Det moderne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede et lækkert måltid. Især lystfiskere vil blive glade for den separate fryser på 100 liter, som nok burde kunne opbevare fangsten – I kan jo prøve lykken ved Grærup Fiskesø, som ligger lige i nærheden.

Fra stuen kan I nyde udsigten over den omkringliggende natur, når I ikke er ude i den. Får I brug for at slappe af midt på dagen, er der en separat afdeling med en daybed og et par gode lænestole.

I det rummelige badeværelse med gulvvarme er der wellness-stemning med et rustikt træbadekar. I soveværelserne er der 4 gode sengepladser, hvor I kan få hvilet rigtig godt ud i den friske vesterhavsluft.

Der er vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe i feriehuset.

Ferie midt i den vestjyske natur

På den kuperede naturgrund kan I for alvor opleve og studere naturen tæt på. Børnene kan brænde energi af på trampolinen, imens I hygger jer i de komfortable solvogne på en af terrasserne. I overskyet vejr, eller når I trænger til skygge, kan I opholde jer under den delvise overdækning, så I kan altid finde en god krog at nyde havluften fra. Sidst på dagen kan I tænde op i grillen til et lækkert grillmåltid, og derefter måske trække om på terrassen mod vest og nyde solnedgangen med et køligt glas vin.

Grærup byder på oplevelser ved hav og strand

Hede, klitter og skove præger landskabet op imod Grærup Strand, hvor du kan samle skaller og med lidt held finde rav. Mærk sandet mellem tæerne og nyd den friske havluft. Tag en kølig dukkert på en varm dag.

Byen Vejers, der kun ligger få kilometer væk, er et besøg værd. Her finder I små butikker, caféer og restauranter. På en 3-5 kilometer lang strækning er det også tilladt at køre med bil på stranden, hvis I har lyst til at prøve det.   

Det siger vores gæster om sommerhuset 52083

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in dem Dünen, man fühlt sich fast alleine da, keine Nachbar sichtbar. Sehr heller Wohnbereich und sehr gemütlich eingerichtet, man kommt sofort an und fühlt sich wohl da.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches modernisiertes Ferienhaus in einer tollen Lage. Direkt umgeben von der wunderschönen Heide- Dünenlandschaft. Große Fensterfronten ermöglichen einen traumhafte. Blick vom Haus in die Umgebung. Das Haus ist geschmackvoll eingerichtet. Durch viele Kerzen und andere Deko kommt ein hyggeliges Urlaubsgefühl auf. Das Kinderzimmer ist mit einem Schreibtisch, Stiften, Spielen ausgestattet und groß genug zum Spielen. Der Vorraum hat genug Stellfläche und eine große Garderobe. Wir würden jederzeit in diesem Haus Urlaub machen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus verfügt über einen sehr grossen und und hellen Ess- und Wohnbereich. Das grosse Panoramafenster, sowie drei Terassenausgänge bieten einen sehr schönen Rundumblick in die Dünenlandschaft. Drei Schlafzimmer bieten ausreichend Platz auch für größere Familien. Eine sehr schöne Holzbadewanne bietet Entspannung am Abend. Die Küche ist gut ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.958
Renoveret / Byggeår:2019 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...