Stråtækt sommerhus i naturskønne omgivelser i Grærup

3
icon
icon
icon

Revlingevej 47, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52108
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Revlingevej 47 venter jer dette charmerende og rustikke A-hus med alle fornødenheder til den lille familie. Dette feriehus vil danne rammen om jeres dejlige ferie i det spændende og unikke Grærup-område, hvor feriehusene er integrerede i naturen – nærmest til dels skjulte i det kuperede landskab. Feriehuset er indrettet med et hyggeligt køkken alrum, 2 gode soveværelser og et badeværelse med gulvvarme. I 2022 er der bygget en hyggelig udestue på, hvorfra I kan nyde naturen og det smukke lysindfald fra de store vinduer.

Klassisk indretning med brændeovn

Fordelt på de 100m2, får I her et køkkenalrum hvor det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse til spiseplads og en hyggeligt indrettet stue. Her kan I samles om spisebordet med et brætspil, alt imens familiens kok tilbereder aftensmåltidet. Om aftenen kan I samles i sofamøblementet og se en god film, imens brændeovnen sørger for hygge og en god varme.

Udover brændeovnen er feriehuset udstyret med en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset.

Feriehusets 2 soverum befinder sig på første sal, hvor det ene er indrettet med en 140x200cm dobbeltseng, mens det andet har en 160×200 cm dobbeltseng samt en enkeltseng. Udover dette, byder feriehuset på et lyst og rummeligt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Her er der også gulvvarme, så I ikke får kolde fødder i vintermånederne.

Hyggelig terrasse og blot 400 meter til Vesterhavet

Sommerhuset er beliggende på en 2500m2 stor naturgrund, hvorfra I har gode muligheder for at opleve dyrelivet på tæt hold. Foran sommerhuset har I her en lille hyggelig terrasse med havemøbler hvor I kan nyde jeres morgenkaffe i det fri.

Sommerhuset ligger blot 400 meter fra det brusende Vesterhav, som nemt nås via et stisystem der slynger sig igennem de smukt bevoksede klitter. Alt efter årstiden, vil landskabet her variere fra en frisk lysegrøn i foråret til en dyb lilla i sensommeren, når lyngen står i fuldt flor.

Indkøbene til ferien er nemt klaret i henholdsvis Oksbøl, der byder på flere supermarkeder eller Vejers, der udover supermarkeder også har små hyggelige butikker og et bolsjekogeri, der også servicerer lækre is og søde sager.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:99 / 2.515
Renoveret / Byggeår:2022 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, stengulv Trægulv i stue, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...