Hyggeligt feriehus med udespa i rolige omgivelser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tranebærvej 11, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52164
5 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

Med sin rolige beliggenhed på Tranebærvej 11 finder I dette hyggelige sommerhus. Et dejligt feriehus med brændeovn til 5 gæster, hvor I kan nyde sommerdagene udenfor og den varme udespa. Her kan I nyde ferien i ugenerede omgivelser, og I kommer også til at bo tæt på stranden og den lokale fiskesø. Hjertelig velkommen!

Hyggeligt feriehus med knitrende brændeovn og varmepumpe

Feriehuset byder på et charmerende og rummeligt indre, hvor de varme farver og knitrende brændeovn sørger for at skabe den helt rigtige ferieatmosfære. Her er god plads til familielivet – og I kan både hygge jer med fælles madlavning, brætspil eller dase på sofaen foran tv´et. I rummet sørger en varmepumpe for en behagelig indetemperatur året rundt.

Feriehusets badeværelse er naturligvis udstyret med gulvvarme, så I slipper for at fryse fødderne om morgenen. Her er 3 behagelige soveværelser, hvor I kan lade batterierne op og blive klar til feriedagenes udflugter og aktiviteter.

Overdækket terrasse og udendørs spabad

Terrassen er den perfekte base på de solrige dage, hvor havemøbler og liggestole kan findes frem. Terrassen har både en åben og overdækket del, så I altid kan finde ly og læ udenfor. Her kan I nyde en kop kaffe, læse bøger og samle familien til en skøn grillaften. Tilbered en lækker sommermenu og nyd hertil et køligt glas vin!

På terrassen finder I desuden et af sommerhusets absolutte highlights. Her står et stort udendørs spabad, som giver jer mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien. Forestil jer at slappe af i det varme vand under stjernehimmelen efter en dag fyldt med eventyr.

Ferie ved badebyen Vejers

Den idylliske kystlandsby byder på kilometerlange strande, rolige skovområder og en afslappet atmosfære, hvor I hurtigt glemmer alt om den travle hverdag. Både det brusende Vesterhav og indkøb finder I indenfor en radius af 1 km. Selve byen byder på charmerende butikker, hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan smage på lækre lokale retter.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Vejers – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun, escape room eller Grærup fiskesø.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 2.025
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Liggestole, Grill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...