NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Oplev en skøn ferie i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Poul Thøstesensvej 22, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60599
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til en dejlig oase ved den smukke danske kyst! Feriehuset i Blåvand er beliggende på Poul Thøstesensvej 22 og tilbyder alt, hvad du behøver for en uforglemmelig ferie. Huset blev totalrenoveret i 2019 og kombinerer moderne komfort med hyggelige detaljer på bedste vis.

Komfort og moderne faciliteter

Med plads til op til 8 personer, har dette feriehus 4 rummelige soveværelser, hvoraf et med en dobbeltseng og de øvrige tre med i alt 6 enkeltsenge. To moderne badeværelser med gulvvarme står til jeres rådighed. Efter en lang dag ved stranden kan du slappe af i whirlpoolen eller saunaen og lade bekymringerne sive væk.

Det rummelige køkken er udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede lækre måltider sammen. En opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er også tilgængelige. Den hyggelige opholdsstue byder på afslappede aftener foran brændeovnen, mens aktivitetsrummet inviterer til en omgang poolbillard. Feriehuset har desuden en ladestander til elbiler, så din bil også er godt dækket ind.

Afslapning og sjov i det fri

Feriehuset i Blåvand råder over en 2660m² stor grund, der giver dig og din familie eller venner masser af plads til leg og afslapning. Børnene kan glæde sig over gyngen og sandkassen, mens I nyder den friske luft på den afskærmede terrasse. Til hyggelige grillmiddage er der en grill til rådighed. En overdækket terrasse beskytter jer ved vejrskift og tilbyder også et dejligt sted at slappe af.

Perfekt beliggenhed for en stressfri ferie

Dette feriehus i Blåvand nyder godt af en fantastisk beliggenhed. I finder den skønne strand kun 1000 meter væk, og dagligvareindkøb er blot 200 meter væk. Det giver jer mulighed for at planlægge jeres dage fleksibelt og uafhængigt uden at gå på kompromis med komforten.

De firbenede gæster er også velkomne, da det er tilladt at medbringe én hund i feriehuset. Således kan I alle sammen nyde en afslappende og mindeværdig ferie.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 2.660
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...