NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Rummeligt stråtækt poolhus 100 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 77B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60601
10 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Små 100 meter fra Blåvands pragtfulde badestrand, finder I dette fine, stråtækte sommerhus. Et dejligt feriehus med swimmingpool, i to plan og med plads til 10 personer – ideelt når den store familie skal samles. Udover swimmingpool er her også spa, sauna og en skøn have, der er fyldt med hyggelige kroge – hjertelig velkommen!

God plads til 10 personer og en oase af afslapning

Feriehuset i Blåvand tilbyder med sine 250 m2 masser af plads til den store familie. De to sovepladser er fordelt rundt på 5 fine soveværelser – alle rummelige og udstyret med dobbeltsenge. Feriehuset er derfor et oplagt valg til de store familieferier eller ferie med vennerne. Her er de firbenede venner også velkomne!

Højdepunkterne i feriehuset er det åbne alrum, der forener stue og køkken, eller poolafdelingen. Alrummet er hyggeligt og venligt indrettet – her er plads til hele flokken og en hyggelig brændeovn er prikken over iét. Her er der plads til fællesskabet, afslapning, fælles madlavning og spilleaftner. I poolrummet står den både på leg og afslapning med spa og sauna. I den lange pool er I, uanset vejret, sikret mange gode stunder med alverdens lege og vandplaskeri!

Her er alt, hvad I behøver, for at gøre jeres ophold behageligt. Feriehuset er udstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine, og på kølige dage kan I hygge foran den knitrende brændeovn samt gøre brug af den energibesparende varmepumpe.

Stor naturgrund med hyggelige terrasser

Udover de fine faciliteter indendørs er her også meget at byde på udenfor. Feriehuset på Fyrvej 77B er beliggende på en stor naturgrund kun 100 meter fra det brusende Vesterhav. På grunden er god plads til udfoldelse, leg og boldspil – til de mindste er her også en gynge.

Mens børnene leger, kan de voksne slappe af på terrassen med et godt glas vin! Her kan I alle holde de hyggeligste grillaftner, slappe af i solen og planlægge morgendagens program. Med havet som nabo er gåtur langs vandet altid inden for rækkevidde – måske I skal slutte aftenen af med at se den maleriske solnedgang?

Rolige omgivelser og kort afstand til livlige Blåvand

Fyrvej 77B er perfekt for legebørn, naturelskere og dem, der søger fred og ro. Her kan I opleve den unikke natur på den danske vestkyst og komme i kontakt med skov og klitter. Vesterhavets brede sandstrand er lige foran sommerhuset – tag strandklæderne med og tag en dukkert eller saml flotte skaller/sten, som I senere kan male på i sommerhuset.

Beliggenheden er samtidig også i top, hvis man vil have en livlig by og gode indkøbsmuligheder indenfor cykelafstand. Besøg de hyggelige caféer, slentr gennem de hyggelige butikker og smag på de gode hjemmelavede bolsjer ved Blåvand Bolcher. Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum ligger også i nærheden – altsammen er bestemt mindst ét besøg værd.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:250 / 2.502
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...