NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende feriehus med shelter og rolig beliggenhed

3
icon
icon
icon

Hestehaven 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60605
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Hestehaven 27, et charmerende sommerhus i Blåvand, som kan danne rammerne omkring en afslappende ferie med familie og venner. Det hyggelige sommerhus er beliggende på en rolig naturgrund og har alt, I behøves! Feriehuset har plads til 6 gæster og udenfor har I mulighed for at overnatte i shelter.

Charmende og personlig indretning

Dette dejlige sommerhus er på 75 m2 og kan huse op til 6 gæster. Der er tre hyggelige soverum, perfekt til både par og familier. Feriehuset har en varm og indbydende atmosfære, og særligt opholdsrummet indbyder til mange hyggelige stunder. Her smelter stue, køkken og spiseplads sammen i ét. Her er en smagfuld indretning og de store vinduer inviterer lyset indenfor. Filmaften, brætspil og madlavning er blot noget af det, I kan lave! I hjørnet står den stemningsfyldte brændeovn, som er helt fantastisk på de køligere sommeraftner.

Badeværelset er naturligvis med gulvvarme, og praktisk finder I både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Idyllisk naturgrund med mulighed for overnatning udenfor

Sommerhuset, Hestehaven 27, er placeret på en smuk og rolig naturgrund omgivet af buske og træer. Terrassen løber langs flere sider af feriehuset og er udstyret med komfortable havemøbler og liggestole, så I altid kan finde et hyggeligt sted afhængigt af solens position. Nyd solskinstimerne og tænd op i grillen. Mens gasgrillen varmer, kan I spille et spil kort eller nyde et glas vin i fred og ro.

Til familiens mindste er her både sandkasse og en gynge mellem træerne. Ret unikt er her et udendørs shelter, så I har mulighed for at overnatte under åben himmel.

Den skønneste ferie i Blåvand 

Der er et væld af aktiviteter i Blåvand og i nærområdet. Er I til aktiv ferie på cykel, i vandrestøvler eller i vandet kan I udfolde sig i den dejlige natur eller på den skønne strand. Hvis i mere er til shopping, hygge og god mad, byder Blåvand på et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter. Derudover kan der tilbringes mange gode timer i Tirpitz Museet, Blåvand Zoo eller lidt længere væk i Flugt Museet i Oksbøl.

Byerne Esbjerg og Varde er også et besøg værd, ligesom de andre hyggelige feriebyer langs Vestkysten byder på gode oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60605

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus und und Grundstück war sehr schön, ideal zum Entspannen.
Bis in die Ortschaft Blavand ist es zu Fuß auch nicht weit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein süßes Ferienhaus mitten in der Natur und doch Strandnah. Der Holzboden ist gemütlich und die Betten brachten uns den erholsamen Schlaf. Ein Highlight für Kinder ist der naturbelassene Gartenbereich mit Baumschaukel und Outdoor Hütte. Die Terrasse lädt zum entspannen ein.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2018 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...