NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Familievenligt sommerhus med brændeovn og sauna

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 146, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60606
6 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Hjertelig velkommen på Hedetoftvej 146 i Blåvand. Et familievenligt sommerhus i Blåvand med brændeovn, et åbent alrum med alkove og en grøn have. Her er plads til 6 personer. Her kan I nyde en rolig ferie – hverken langt fra Blåvands livlige bymidte og eller det brusende Vesterhav 2,3 km herfra.

Åbent alrum med brændeovn og den varme sauna

Feriehuset på Hedetoftvej 146 har et boligareal på 105 m2 og hermed god plads til op til 6 gæster. Hjerterummet er det lyse åbne alrum, som binder stue og køkken sammen. Den dejlige køkkenafdeling er renoveret i 2024, og her kan I lave lækker mad eller bage en hurtig kage til eftermiddagskaffen. Køkken har en 70L fryser, induktionskomfur og selvfølgelig opvaskemaskine, der klarer det kedelige arbejde. Imens kan I sætte jer til rette i sofaarrangementet. Her kan I spille brætspil, holde filmaften, sidde med strikketøjet eller læse en god bog i den fine alkove. Tænd op i brændeovnen for at gøre det ekstra hyggeligt!

Skal I koble helt af, finder I på det ene badeværelse feriehusets sauna. Bliv varmet godt igennem – helt perfekt efter en lang gåtur langs vandet. Når timerne bliver sene, kan I fordele jer rundt på de 3 soveværelser. 2 værelser er indrettet med dobbeltsenge, mens det sidste har en seng, 140×190.

Leg i haven og skønne grillaftner

Fra stuen kan I komme direkte ud på terrassen, hvor I altid kan finde en dejlig plads – både i solen eller i skyggen under parasollen. Sæt jer godt til rette, nyd roen og lad ungerne lege på græsset. Naturgrunden er 1600 m2, så her kan I sagtens spille kongespil eller noget helt andet.

Nyd de lune sommeraftner med et lækkert måltid, som er tilberedt på feriehusets grill – en perfekt afslutning på dagen.

Blåvand – feriebyen der kan lidt af det hele

Dette feriehus har den ideelle beliggenhed til en ferie, der skal byde på lidt af det hele. Fra Hedetoftvej 146 er der 2300 meter til stranden og 700 meter til centrum. Her findes et væld af gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker. Derudover er der også gode muligheder for en shoppingtur i Blåvands mange hyggelige butikker eller en god restaurantoplevelse.

I Blåvand og omegn er der attraktioner for enhver smag! I kan for eksempel besøge Blåvand Zoo, fantastiske museer som Tirpitz og FLUGT. Har I børn med, er Legoland en sikker vinder, der bringer smil og glæde til både børn og voksne. Fra Blåvand Fyr har I en fantastisk udsigt over Blåvand, og det er alle trapperne værd, når I kommer til toppen og kan se udover hele området og Vesterhavet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2024 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...