NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Velkommen til det skønne sommerhus på Per Knoldsvej

3.5
icon
icon
icon
icon

Per Knoldsvej 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60607
21 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Et sommerhus for store og små

Med sommerhuset i Blåvand på Per Knoldsvej 16 får I et stort og dejligt feriehjem på 350 m² med plads til op til 21 personer. Med 7 dobbeltsenge, 3 enkeltsenge og 2 køjesenge fordelt på 9 soveværelser er der helt sikkert plads til jer alle, så I kan få hvilet godt ud og ladet batterierne op.

Huset er med sit åbne og indbydende design skabt til at fremme fællesskabsfølelsen og lægger op til masser af hygge, mens individuelle retræteområder også er til rådighed, så man kan være lidt alene. Den smagfulde indretning og det gennemtænkte design understreger følelsen af hjemlighed.

Komfort og ren afslapning

Med Per Knoldsvej 16 får I lidt af en wellness-oase. Den store 23 m² swimmingpool og saunaen indbyder til ren afslapning, mens spaen giver ekstra komfort, og gulvvarmen i badeværelserne samt brændeovnen i huset gør de køligere dage behageligt lune inden døre. 

Har I lyst til at udfordre hinanden med et spændende spil billard, har I også mulighed for det, og efter en oplevelsesrig dag kan I hygge jer foran brændeovnen med dens behagelige varme over et godt glas vin eller en god, lokal øl. 

En moderne luft-vand-varmepumpe sørger for optimal luftkvalitet i huset, så I altid har et godt indeklima.

Et aktivitetshus med masser af plads

Sommerhuset i Blåvand har meget at byde på både indenfor og udenfor. Den enorme naturgrund på 2865 m² vil børnene få stor glæde af, når de leger på gyngen eller i sandkassen, og på den åbne terrasse kan du sidde og nyde den friske luft sammen med dine nærmeste, måske over lækker mad fra gasgrillen, mens I følger børnenes leg.

Den store terrasse er perfekt til fælles måltider udendørs eller en afslappende grillaften. Børnene har mange legemuligheder, så ingen keder sig. Nyd roen og naturen, mens du slapper af på terrassen og nyder tiden med dine kære.

Alt, hvad hjertet begærer

Med i alt 4 badeværelser opstår der aldrig kø, selv ved fuld belægning, og det veludstyrede køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør dit ophold endnu mere komfortabelt. De moderne bekvemmeligheder i køkkenet gør tilberedningen af måltider til en leg, mens vaskemaskinen og tørretumbleren sikrer, at du altid har rent tøj. 

Hunde er selvfølgelig også velkomne, og op til tre hunde kan følge med til hygge i dette skønne sommerhus. Dine firbenede venner vil elske de åbne områder og den korte afstand til stranden – havet ligger nemlig kun 550 meter væk, så du og dine familie eller venner kan hurtigt tage på en afslappende gåtur til stranden og nyde den friske havbrise sammen med menneskets bedste ven.

Book en minderig oplevelse i sommerhuset i Blåvand nu og nyd de mange fordele ved dette unikke feriehus. Nyd komforten og alle de faciliteter, som et skønt sommerhus har at tilbyde, og tilbring en skøn tid med dine nærmeste. Den hyggelige atmosfære, rummeligheden og de mange fritidsmuligheder gør dette sommerhus til det ideelle sted for din næste ferie.

Lad dig fortrylle af den betagende natur og nærheden til stranden, og skab minder, der vil vare hele livet – måske også med dejlige ture til Tirpitz, Blåvand Zoo og Blåvandshuk Fyr.



Soverum:9
Bolig-/Grundareal:350 / 2.865
Renoveret / Byggeår:2012 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (240 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker i stue, klinker trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...