NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Flot ferielejlighed med spa centralt beliggende i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 49A, 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60609
4 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Ved indgangen til Blåvands ferieby finder I dette centralt beliggende hus med plads til 4 personer. Huset er udstyret med et spabad.

Huset, som er opført i 2007 indeholder i alt 73 kvadratmeter, som er fordelt på to velindrettede etager. Huset er renoveret i 2024 og opdateret med nyt inventar. De lyse rum og synlige bjælker samt møbler i maritim stil byder jer velkommen allerede fra første øjekast.

Indretningen indbyder til hygge, afslapning og socialt samvær – og huset er et oplagt feriemål for par, veninder og aktiv ferie (cykelferie, golfferie mv.).

Huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, som sørger for et behageligt klima året rundt.

Optimale vilkår for afslapning og hvile

Soveværelserne er lyse med loft til kip og udstyret med særdeles gode senge. På den måde sikres en optimal ferie. Fra begge soveværelser er der mulighed for at komme udenfor – enten på en balkon eller på en terrasse, hvorfra en kop friskbrygget kaffe kan nydes.

Også i stueetagen er der mulighed for at komme udenfor. Fra stuen kommer I ud på en overdækket, ugenert og veludstyret terrasse. Her finder I havemøbler og en el-grill, hvor aftensmaden kan tilberedes og de sene aftentimer kan nydes.

Ved husets indgang finder I ligeledes en lille siddekrog. Herfra kan morgensolen nydes, mens dagens udflugter tilrettelægges.

Spændende aktiviteter i området

Ca 100 meter fra huset er der indkøbsmuligheder, hvor der kan købes frisk morgenbrød eller handles ind. Blåvands store udvalg af butikker, caféer og lignende kan således nås til fods. Stranden ligger ca. 1,7 km fra huset og indbyder til fx. badning, gåtur, cykeltur mv. Velkommen til Blåvandvej 49a, 2.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:73 / 202
Renoveret / Byggeår:2024 / 2008

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...