NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Fin ferielejlighed til 6 i Blåvand – hund tilladt

2.5
icon
icon
icon

Fyrvej 26, 5 st, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60615
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Find ro og afslapning i dette sommerhus i Blåvand beliggende på fyrvej 26, 5 st. Med plads til 6 personer fordelt på 3 soverum er huset ideelt til familier eller venner, der ønsker en dejlig ferie tæt på Vesterhavet og Blåvands livlige bymidte.

Kvalitetstid med de nærmeste

Velkommen indenfor på Fyrvej 26, 5 st. Her kan op mod 6 gæster holde en dejlig ferie – og familiens hund er naturligvis også velkommen. I det lille, men veludstyrede sommerhus på 61 m2 finder I mange af hverdagens hjælpere, herunder varmepumpe, vaskemaskine og tørretumbler.

Planløsningen byder bl.a. på tre fine værelser, et badeværelse og ikke mindst et køkken/alrum, hvor der er plads til jer alle, og en skøn pejs. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og den klarer den kedelige oprydning – i stedet kan I sætte jer til rette omkring brændeovnen med en kop kaffe og en bog, samle familien til brætspilsaften omkring spisebordet eller til en filmaften i sofaen; dét er ægte hygge.

Når mørket falder på, kan I fordele jer på de 3 soveværelser. På det ene gemmer sig en køjeseng, som helt sikkert vil falde i god jord hos familiens mindste.

Grillaftner og fælles legeplads til børnene

Fra stuen er der udgang til ferielejlighedens tilhørende terrasse. Her er afskærmning mellem naboerne, og den lille have er lukket af med et trådhegn, og her står også havemøblerne klar, så I kan nyde den danske sommer.

På den anden side af hegnet ligger en lille legeplads til lejlighederne. Her er der sandkasse og vipper. Lad børnene lege, mens der tændes op i grillen og gøres klar til en lækker middag på grillen. Nyd maden med et køligt glas rosé efterfulgt af en aftentur på stranden.

Perfekt beliggenhed nær Vesterhavet og indkøb

Beliggende blot 400 meter fra stranden og 400 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder giver denne ferielejlighed jer den perfekte base for at udforske Blåvand og alt, hvad det har at byde på. Nyd sol, sand og bølger eller tag på shoppingtur og udforsk lokale butikker og restauranter.

Uanset om I er til afslapning på stranden, udforskning af naturen eller kulturelle oplevelser, så har Blåvand noget for enhver smag. Med sit charmerende miljø og sin imponerende skønhed er Blåvand det ideelle rejsemål for en dejlig vesterhavsferie.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:61 / 61
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...