Flot energivenligt feriehus på lækker naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Brdr Lauridsensvej 3, Ho

- Sommerhusnr.: 61003
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Søger du et skønt sted, hvor du rigtig kan slappe af og skrue tempoet ned, så er Brdr. Lauridsensvej 3 det rigtige sted for dig. Dette skønne, energivenlige feriehus med god plads til 6 personer ligger på den dejligste læfyldte naturgrund nær Ho bugt. Dette er det perfekte sted for naturelskeren eller dig, der bare søger et skønt sted at slappe af. 

Lyst velholdt feriehus med god plads

Allerede når du kommer ind i huset kan du mærke, at dette er et hus, hvor der er tænkt over tingene og sørget for det hele. Entreen er rummelig med god plads til sko og jakker. Hele huset er fint indrettet med sans for stil. De lyse trævægge og lofter sørger sammen med store vinduespartier for den rette kombination mellem lys og hygge.

Stort lækkert køkken, badeværelse og gæstewc

På Brdr. Lauridsensvej 3 i Ho er der god plads til 6 personer, fordelt på 3 soverum med gode dobbeltsenge. Her har man ikke kun et stort pænt badeværelse med gulvvarme, men også et gæste-wc, så der ikke opstår kø om morgenen. I det store køkken finder I alt til tilberedelsen af lækre måltider, og imens opvaskemaskinen klarer resten, kan I hygge omkring det store spisebord med familiespil eller sætte jer til rette med en god bog eller film i lædersofaen. For den optimale stemning sørger den store, centralt placerede brændeovn.

Skøn terrasse med gode havemøbler

Gennem stuen eller soveværelset kommer man ud på en dejlig stor terrasse med gode havemøbler med solvogne, et fint bålsted og grill, – et skønt sted at tilbringe dagen eller aftenen med grillmad.

Fascinerende natur i alle årets måneder

På Lauridsensvej 3 er I omgivet af smuk natur. Ho Bugt er altid fascinerende, havet skifter konstant stemning, farve og lys og byder således altid en ny udsigt. Beliggenheden er optimal som udgangspunkt for især cykelture til det unikke område Skallingen eller en guidet sommertur ud i vadehavet til øen Skallingen. Blåvandshuk Golfklub med sin fine beliggenhed i der særegne natur kan måske også lokke den ene eller anden golfspiller?

Kun en kort køretur fra adressen ligger Blåvand, en autentiske ferieby, der summer af liv stort set hele året rundt. Tag en shoppedag i de mange fine forretninger og slut af med lækker aftensmad på en af byens restauranter. Eller gå en tur langs stranden, mens aftensolen går ned.

Her vil I helt sikkert få en fantastisk og uforglemmelig ferie sammen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61003

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus. Es hat uns bis auf die vielen Mücken( Waldlage)gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit einem großen Gartenbereich mit vielen Sitzmöbeln. Das Haus ist liebevoll dekoriert und eine voll ausgestattete Küche, es fehlt an nichts. 3 Fernseher wer es mag und braucht. Hunde sind auch willkommen .

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Beschriebung bei den Sommerhäusern sind Super!!!!! Besser geht nicht! 5 Sterne!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.690
Renoveret / Byggeår:2011 / 1969

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...