Stort feriehus i Ho med aktivitetshus og udepa

4
icon
icon
icon
icon

Homarken 15, Ho

- Sommerhusnr.: 61007
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

 

Vil I opleve fred og ro og have mange aktivitetsmuligheder på egen grund, så skal I tage til Homarken 15 i Ho. Her ligger et dejligt feriehus med plads til 8 personer og 2 hunde med rigtig god plads til feriehygge både sammen og hver for sig. Et veludlagt udeareal med udespa, legeredskaber til børn og beachvolleybane til de lidt større konkurrerer om jeres tid med det indendørs aktivitetsrum med blandt andet bordtennis og billard.

God plads til fællesskab og hygge

Dette feriehus på 230 m2 er moderne og personligt indrettet og inviterer ind i et stort køkken med moderne faciliteter som induktionskogeplade med indbygget emhætte, opvaskemaskine, mikroovn og ovn i ståhøjde. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen, hvor der også er plads til en blød sofa og en hyggeskabende brændeovn.

Gennem dobbeltdørene går I ind i den store stue med det flotte trægulv og gulvvarme og her er der god plads til, at alle kan samles til en spændende filmaften foran den store fladskærm. Fra stuen kan I gå ud på den overdækkede terrasse eller I kan fortrække til det store aktivitetsrum.

Her kan feriens mester findes i både billard og bordtennis og der kan også kæmpes i forskellige spil på spillekonsollen.

Dejlige brede senge giver god opladning

De 4 soveværelser er alle udstyret med gode brede dobbeltsenge, så I har alle muligheder for at slukke for vækkeuret og få sovet igennem. Badeværelserne er begge med gulvvarme og i bryggerset står både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, så I kan køre hjem med rent tøj. Et lille sparetip: brug den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i rummene.

Aktivitetsmuligheder for enhver smag

På selve grunden er der både beachvolleybane, trampolin, sandkasse og gynge/legestativ, som nok skal bringe latter og smil frem på både børn og voksne. Bemærk i øvrigt, at hele grunden er indhegnet, så hundene også kan lege lidt frit i haven. Efter energiudfoldelsen kan I slappe ugeneret af i den afskærmede 6-personers udespa, inden I sætter jer til en lækker grill-ret på terrassen og lader aftenen falde på.

Homarken 15 ligger i naturskønne Ho, der byder på aktiviteter for hele familien. I kan både nyde de mange gode cykel- og vandreruter i området eller tage en tur til Ho Feriecenter med både bowling og badeland. Er I mere til golf, ligger der en 18-hullers golfbane ikke langt fra feriehuset og andre former for golf – fodboldgolf og minigolf – er indenfor kort afstand.

I det hele taget er en ferie i Ho både langt fra og tæt på alt. Uanset om I ønsker at shoppe, tage kursus i windsurfing, spise friske fisk, tage i zoologisk have eller blot trave en lang tur langs vandet på den brede hvide strand, så er det hele inden for kort køreafstand, samtidig med at I har naturen og freden ved feriehuset.  



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:230 / 1.149
Renoveret / Byggeår:2021 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...