Skønt saunahus i Ho til hele familien og 2 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Skovbrynet 7, Ho

- Sommerhusnr.: 61012
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne Ho, på en dejlig uforstyrret grund omgivet af lægivende træer ligger dette dejlige hus. Med skønne udearealer og en veludført renovering, er dette hus perfekt til familieferien med op til 6 personer og 2 hunde, men også til kæresteferien udenfor højsæsonen, hvor man nyder forårets eller sensommerens solstråler på terrassen eller i den fine udestue.

Super stemning både ude og inde med udestue og 2 badeværelser

Skovbrynet 7 er et dejligt lyst og samtidigt super hyggeligt hus. Det er blevet nænsomt renoveret i 2018, og med lyse vægge og lofter. Med 2 badeværelser, det ene med sauna, er det ingen sag at holde ferie med op til 6 personer, især, da huset er indrettet med moderne hvidevarer, så opvask og vasketøj ikke ophober sig.

Det lyse køkken er åbent ud til den hyggelige stue, hvor brændeovnens knistren og hyggeskabende varme er et hit, når vinden suser i træerne udenfor og mørket sænker sig. Så kan I slænge jer med en god krimi i de bekvemme sofaer eller se en god film på det store fladskærms-tv.

Husets udestuen er et absolut hit, her har I en skøn mulighed for at slappe af og tanke lys hele året rundt. Det perfekte sted for ro og hygge med strikketøj og avisen, – eller for tosomhed med et glas rødvin.

Overdækket terrasse med blik på naturgrund og legeredskaber

På Skovbrynet 7 er der friskluftsgaranti. Med gode afskærmede terrasser og et stort overdækket areal, er der ingen undskyldning for, ikke at sidde ude og nyde den skønne luft og naturen omkring jer. Grunden er dejlig privat og med masser af muligheder for sjov, hygge og læ – og imens de voksne gør klar til en dejlig grillaften, kan børnene tage sig en gyngetur eller bygge slotte i sandkassen.

Omgivet af skøn natur ved Nationalpark Vadehav

Ho ligger lidt afsides de store turistdestinationer, så her er også i hovedsæsonen dejlig roligt med skov og marker, en flot beliggende golfplads og de fantastiske enge ned mod Ho bugt, som hører til Unescos verdenarv – Nationalpark Vadehav. Samtidigt er der ikke langt til den livlige ferieby Blåvand, med de mange indkøbsmuligheder og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61012

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, sauberes Haus. Großes Schlafzimmer mit anhängendem Bad. Zwei kleiner Schlafzimmer für Kinder, OK. Sonst etwas klein. Für uns aber völlig in Ordnung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus mit ausreichend Platz für Menschen und Hunde. Der Wintergarten ist bei nicht so warmen Wetter ein Segen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist mit seiner offenen Wohnküche und Blick auf dem Wintergarten, wo uns die Dammhirsche morgens begrüßten, fast einzigartig. Die Küchenausstattung ist Beispielhaft. Das Elternschlafzimmer mit angeschlossenem Bad und Sauna ist einfach prima.
In diesem Ferienhaus vermisst man nichts. Ein Kleinod. Für uns perfekt! Bereits für nächstes Jahr gebucht 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...