Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Ho

3
icon
icon
icon

Fyrrevænget 10, Ho

- Sommerhusnr.: 61020
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den vestjyske natur står dette hyggelige sommerhus på Fyrrevænget 10 i Ho klar til en ferie for en familie eller vennegruppe. I feriehuset er der plads til op til 6 personer – og her er 2 hunde også hjerteligt velkomne til at komme med på ferie.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn

I sommerhuset på Fyrrevænget 10 i Ho emmer der af hygge, og her er der ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme. Sommerhuset byder på en lys og hyggelig indretning med lyse vægge og lofter samt et skønt lysindfald.

I feriehuset er der åben forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads, som tilsammen danner alrummet, der er sommerhusets hjerte. Her vil I utvivlsomt tilbringe mange timer af jeres ferie, hvor I blandt andet kan lave mad, spille spil og se film sammen. Samtidig fuldender brændeovnen feriestemningen med sin knitren og varme.

Sommerhuset rummer 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når det er tid til at gå til køjs og samle ny energi. De 3 soveværelser er alle indrettet med en dobbeltseng hver. Fra morgenstunden slipper I for at fryse tæerne, for på badeværelset er der nemlig gulvvarme.

Takket være de gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine og vaskemaskine behøver I ikke at bruge en masse af jeres ferietid på praktisk husarbejde. Desuden har sommerhuset en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for et godt indeklima.

Dejligt udeområde med masser af natur

Sommerhuset er beliggende på en grund, hvor I har masser af natur omkring jer. Her vil jeres hund helt sikkert elske at gå på opdagelse sammen med jer.

I kan nyde udsigten til den skønne natur fra terrassen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole og bare slappe helt af. Alt imens kan børnene lege i haven, hvor der står et gyngestativ klar til dem.

Som børnene gynger dagens sidste tur, kan I så småt begynde at tænde op i grillen og gøre klar til aftenens middag, som I kan nyde på terrassen.

Tag en tur til Blåvand

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Fyrrevænget 10 kan I tage en tur til den hyggelige ferieby Blåvand, hvor I blandt andet finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige spisesteder. I Blåvand kan I blandt andet også besøge Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt, og hvor I fra toppen kan opleve en skøn udsigt.

På jeres ferie skal I selvfølgelig også besøge det fantastiske Vesterhav, der ligger 3,5 kilometer fra jeres ferieadresse. Ved Vesterhavet kan I både nyde lange gåture langs stranden og snuppe jer en frisk dukkert i havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61020

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus sehr schön im Wald gelegen, Wildtiere beobachtet. Wir waren sehr zufrieden mit der Wohnung.zum erholen optimal

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus

DK
D.
sagde , Danmark

Fint godt indrettet ækdre men god

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 2.499
Renoveret / Byggeår:2004 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...