10-personers poolhus i Ho nær golfbanen

3
icon
icon
icon

Søndertoften 58, Ho

- Sommerhusnr.: 61025
10 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Søndertoften 58 i Ho finder I dette 182 m² store sommerhus med pool. Her er der plads til op til 10 feriegæster samt 2 hunde. I poolrummet finder I også spabad og sauna, så her er både mulighed for sjov og leg samt afslapning og velvære. Feriehuset ligger nær Blåvandshuk Golfklub, hvor golfentusiaster kan spille på 18-hullers bane.

Stort poolhus med spabad og sauna

Sommerhusets absolutte highlight er poolrummet, hvor hele familien kan hygge sig i løbet af ferien. Her er der en 18 m² stor pool til sjov og leg samt et spabad og sauna til afslapning. I forlængelse heraf finder I det ene af sommerhusets i alt 2 badeværelser. Der er gulvvarme på dem begge, så I ikke kommer til at fryse fødderne. Som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, så I kan vaske lidt håndklæder undervejs.

I sommerhuset er der plads til 10 feriegæster, som til natten kan fordele sig på de 5 gode værelser.

Der er et veludstyret køkken i sommerhuset, og i stuen kan I samles til hyggelige stunder for hele familien. Der er danske tv-programmer, og for ekstra hyggelig stemning kan I tænde op i brændeovnen og lade brændet knitrer og flammerne sprede varme. Her er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til en behagelig temperatur.

Lukket og afskærmet terrasse på fin plænegrund

Sommerhuset har en skøn, lukket og afskærmet terrasse, hvorfra I kan nyde feriedagen og sommersolens stråler. Terrassen står klar med både havemøbler og grill, så der er mulighed for en hyggelig grillaften som afslutning på en god feriedag.

Plænegrunden er særdeles børnevenlig med god plads til leg, og der er både gyngestativ og sandkasse til de yngste. I har mulighed for at oplade elbilen direkte ved sommerhusets ladestik.

Ferie i Ho nær golfbane

Sommerhuset ligger i naturskønne Ho, der byder på aktiviteter for hele familien. Området er bygget op med gode vandre- og cykelstier, så I kan nyde naturen og den friske luft på gåben eller den tohjulede. I Ho ligger et feriecenter, der blandt andet byder på bowling og badeland, og ikke langt fra sommerhuset ligger en 18-hullers golfbane.

Til en lidt længere tur kan det anbefales at besøge turistbyen Blåvand, som er Danmarks vestligste punkt. Tag en tur til toppen af fyret og nyd udsigten over byen og det brusende Vesterhav. Når I er kommet ned fra højden, kan I tage på shopping i de lokale butikker og nyde en lækker softice fra ishuset.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:182 / 2.135
Renoveret / Byggeår:2023 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...