Sommerhus med el-stik, spa, sauna, billard, bordtennis og airhockey

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 16, Ho

- Sommerhusnr.: 61036
10 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
7 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette elegante sommerhus befinder sig på ferieadressen Nørballevej 16 og har plads til 10 personer. Og hvis I har to hunde, så er de begge mere end velkommen. I vil elsker den stilrene indretning og de lyse omgivelser. Her er virkelig et sommerhus for sig, som både byder på sjove aktiviteter og afslapning. Sommerhuset er både indrettet med billardbord, bordtennis og airhockey, og hvis afslapning står på programmet, er der både spabad, sauna og et udendørs spabad.  

Stilren indretning og lynhurtig internetforbindelse

Den stilrene indretning og de lyse omgivelser byder jer straks velkommen. Der er højt til loftet, hvilket bidrager til en rolig og åben stemning. Køkken og stue er ligeledes i et stort rum, hvor I kan nyde hinandens samvær foran den knitrende brændeovn.
 
Om aftenen kan I streame en film via sommerhusets chromecast, og derved benytte den lynhurtige 1000/1000 mbit internetforbindelse. I stuen er der desuden gulvvarme.
 
De 10 sovepladser er fordelt på 4 soveværelser, hvor 2 af sovepladserne er i annekset. Yderligere finder I 2 sovepladser på hemsen, som helt sikkert vil blive et hit for børnene. Desuden har sommerhuset to gode badeværelser, hvor begge også er med gulvvarme.  

Sommerhus med spa, sauna og udendørs spabad

Hvis I trænger til lidt ekstra velvære, så er sommerhuset både indrettet med spabad og sauna. Her kan I læne jer tilbage og nyde en tilværelse i ro og fred. Efter en god og lang gåtur ved stranden, så er det dejligt at få varmen igen i saunaen.
 
Og ikke nok med det, så har sommerhuset også et udendørs spabad, hvor I kan nyde de masserende bobler under åben himmel. Det er bare ferie!

Timevis af sjov i aktivitetsrummet

Aktivitetsrummet finder I lige ved indgangen til sommerhuset, og her kan såvel børn som forældre tilbringe timevis af sjov og leg. Aktivitetsrummet byder både på billard, bordtennis og airhockey, så har er det kun fantasien, der sætter grænser.  
 
Fra det store køkkenalrum er der direkte udgang til sommerhusets terrasser. Her kan I nyde solens stråler, mens I læner jer tilbage i diverse kvalitetshavemøbler. I haven er der både sandkasse og gynge med rutsjebane til familiens mindste. Desuden er der også en bålplads, som indbyder til ekstra hygge. Yderligere har sommerhuset en carport, og hvis I kører elbil, kan I benytte sommerhusets el-ladestation.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61036

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt etwas weg von Blåvand (10 Minuten mit dem Auto), verfügt allerdings über alles um sich wohl zu fühlen. Im Garten kann man viele Aktivitäten und Spiele spielen und auch bei schlechtem Wetter, ist drinnen genug Platz für alle. Der Whirlpool und die Sauna sind definitiv ein ein Highlight und man ist überrascht, dass sie weniger Strom verbrauchen als man annehmen würde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Raum, gute anreise, parken von auto’s ist Sehr gut.
Dass gelande ist shon.
Wir eind sehr zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich insgesamt in einem guten Zustand. Es ist ideal für eine Familie oder höchstens 6 Personen. Es wird mit 10 Personen beworben, das passt unserer Meinung nach nicht wirklich. Der Schlafboden ist für erwachsene Personen nicht geeignet, außerdem ist es dort sehr stickig und staubig. Ein Schlafzimmer liegt außerhalb des Hauses im Garten. Es verfügt über kein Bad und nachts ist es draußen stockdunkel. Um ins Haupthaus zu gelangen muss man durch den Garten gehen. Leider gibt es dort kein einziges Licht und der Bodenbelag ist sehr rutschig. Das ist sehr gefährlich. Die Bäder müssten renoviert werden, der Duschvorhang ersetzt. Die Klobrillen unbedingt auch.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:157 / 2.327
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...