Sommerhus med el-stik, spa, sauna, billard, bordtennis og airhockey

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 16, Ho

- Sommerhusnr.: 61036
10 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Dette elegante sommerhus befinder sig på ferieadressen Nørballevej 16 og har plads til 10 personer. Og hvis I har to hunde, så er de begge mere end velkommen. I vil elsker den stilrene indretning og de lyse omgivelser. Her er virkelig et sommerhus for sig, som både byder på sjove aktiviteter og afslapning. Sommerhuset er både indrettet med billardbord, bordtennis og airhockey, og hvis afslapning står på programmet, er der både spabad, sauna og et udendørs spabad.  

Stilren indretning og lynhurtig internetforbindelse

Den stilrene indretning og de lyse omgivelser byder jer straks velkommen. Der er højt til loftet, hvilket bidrager til en rolig og åben stemning. Køkken og stue er ligeledes i et stort rum, hvor I kan nyde hinandens samvær foran den knitrende brændeovn.
 
Om aftenen kan I streame en film via sommerhusets chromecast, og derved benytte den lynhurtige 1000/1000 mbit internetforbindelse. I stuen er der desuden gulvvarme.
 
De 10 sovepladser er fordelt på 4 soveværelser, hvor 2 af sovepladserne er i annekset. Yderligere finder I 2 sovepladser på hemsen, som helt sikkert vil blive et hit for børnene. Desuden har sommerhuset to gode badeværelser, hvor begge også er med gulvvarme.  

Sommerhus med spa, sauna og udendørs spabad

Hvis I trænger til lidt ekstra velvære, så er sommerhuset både indrettet med spabad og sauna. Her kan I læne jer tilbage og nyde en tilværelse i ro og fred. Efter en god og lang gåtur ved stranden, så er det dejligt at få varmen igen i saunaen.
 
Og ikke nok med det, så har sommerhuset også et udendørs spabad, hvor I kan nyde de masserende bobler under åben himmel. Det er bare ferie!

Timevis af sjov i aktivitetsrummet

Aktivitetsrummet finder I lige ved indgangen til sommerhuset, og her kan såvel børn som forældre tilbringe timevis af sjov og leg. Aktivitetsrummet byder både på billard, bordtennis og airhockey, så har er det kun fantasien, der sætter grænser.  
 
Fra det store køkkenalrum er der direkte udgang til sommerhusets terrasser. Her kan I nyde solens stråler, mens I læner jer tilbage i diverse kvalitetshavemøbler. I haven er der både sandkasse og gynge med rutsjebane til familiens mindste. Desuden er der også en bålplads, som indbyder til ekstra hygge. Yderligere har sommerhuset en carport, og hvis I kører elbil, kan I benytte sommerhusets el-stik.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:157 / 2.327
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...