Firestjernet sommerhus med brændeovn og skøn udsigt i Ho

4
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 25, Ho

- Sommerhusnr.: 61060
4 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Vil I på en afslappende ferie i naturskønne omgivelser, så tag en tur til Ho nær Blåvand og hold ferie i sommerhuset på Nørballevej 25. Det firestjernede sommerhus ligger på en stor naturgrund, der er omgivet af en masse smuk natur. Som en ekstra bonus er der fra sommerhuset også en skøn udsigt til Ho-bugten. I dette sommerhus er der plads til 4 personer, og det er derfor helt perfekt til den lille familie, som også gerne må medbringe en hund.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og havudsigt

Sommerhuset har en hyggelig indretning med gode, komfortable møbler. Det skønne lysindfald fra ovenlysvinduerne skaber en lys og dejlig atmosfære, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpas i under jeres ferie.

1 badeværelse med gulvvarme og 2 soveværelser er at finde i sommerhuset. Desuden er der fra køkkenet åbent til stuen, der tilsammen udgør sommerhusets opholdsrum – det helt store centrum for jeres ferie, hvor I vil tilbringe mange dejlige feriestunder sammen. Fra opholdsrummet kan I nyde den gode udsigt til den skønne natur og Ho-bugten.

En energivenlig varmepumpe sørger for at varme sommerhuset op, men på ægte sommerhusmanér er der selvfølgelig også en brændeovn i stuen, som I kan tænde op i – både for varmen og hyggens skyld. Brændeovnens knitren giver nemlig lige dét ekstra til stemningen, når I er i sommerhus.

Stor have og delvis overdækket terrasse med udsigt til Ho-bugten

Træd fra stuen ud på den delvist overdækkede terrasse og find et godt spot i solen. Læn jer tilbage i liggestole og havemøbler og nyd jeres ferie udendørs. Mens I holder en velfortjent pause på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der står både sandkasse og gyngestativ klar til dem. Om aftenen kan I lave lækker mad på grillen og slutte feriedagene af på bedste vis.

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med masser af skøn natur og høje træer, der indrammer grunden. I har masser af plads for jer selv, og her vil især hunden helt sikkert elske at løbe rundt for derefter at få sig en slapper i skyggen på den overdækkede del af terrassen.

Oplev den skønne natur i Ho eller tag en tur til Blåvand

Ho er et skønt ferieområde nær Blåvand. I Ho er der masser af skøn natur at opleve, og det er helt perfekt at opleve til fods eller på jeres cykler, som I kan opbevare i sommerhusets carport under ferien. I kan også hoppe på cyklerne og tage til det dejlige Vesterhav, der ligger kun 4 kilometer væk – det er en kort cykeltur, der går gennem smukke landskaber.

I kan også tage en tur til den skønne ferieby, Blåvand. Her finder I gode indkøbsmuligheder, lækre restauranter og hyggelige butikker at shoppe i. I kan også slå et smut forbi Blåvand Fyr, der er Danmarks vestligste punkt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61060

D.
sagde , Danmark

Skønt hus der indeholder ALT hvad man som familie har brug for til en dejlig ferie❤️Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.593
Renoveret / Byggeår:2009 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...