Stort poolhus med bordfodbold og trampolin ved Ho Bugt nær Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevej 26, Ho

- Sommerhusnr.: 61065

På en stor naturskøn grund, der er afskærmet af træer, ligger dette skønne poolhus fra 2010 i det rolige feriehusområde Ho ved Blåvand. Med bare 1 km til Ho Bugt og 3,5 km til den populære badeby Blåvand ved Vesterhavet har du på Hedevej 26 fundet den ideelle ferieadresse til en afslappet og samtidig aktivitetsrig ferie for op til 12 personer og 2 hunde.

Badeferie uafhængig af årstid og temperatur

Poolhuset på Hedevej 26 byder ikke blot på egen swimmingpool, men også på en lang række lækre detaljer, der sikrer alle både store og små feriegæster en vellykket ferie.

I poolrummet finder I et stort spabad samt sauna, så både varme- og vandglade familiemedlemmer får fuld valuta for pengene, uanset om årstiden inviterer til en dukkert i Vesterhavet eller ej.

Og skulle der sidst på dagen stadig være lidt overskydende energi på vandhundenes batterier, er der linet op til en gedigen gang bordfodbold i stuen.

I de varmere årstider er der også optimale muligheder for leg i haven, hvor trampolin og klatretårn, rutsjebane og gynge er til fri afbenyttelse for de yngre gæster, mens de voksne får et hvil på solsengene eller forbereder en lækker grillmiddag på terrassen.

Plads til hele familien – eller til gode venner

Feriehuset har plads op til 12 personer fordelt på 5 soveværelser og to ekstra opredninger på hemsen til familiens yngre generationer. Det ene soveværelse og et af husets 3 badeværelser befinder sig i annekset, der giver mulighed for at trække stikker og lade op til næste feriedags oplevelser.

Feriehuset er naturligvis udstyret med moderne komfort såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, en stabil internetforbindelse samt en brændeovn, der sørger for den helt rigtige sommerhusstemning på en kølig aften.

Egen legeplads med trampolin og masser af aktiviteter i nærheden

Den store have sørger for underholdning og leg til børn og barnlige sjæle og giver samtidig rum og tid til velfortjent afslapning for voksne solbadere eller grill-entusiaster.

Får I lyst til at forlade sommerhuset og udforske området, er Ho det perfekte udgangspunkt. Fra Hedevej 26 har I ca. 1 km til Ho Bugt og bare 3,5 km til Blåvand, hvor I finder aktiviteter og adspredelse for enhver smag.

Blåvandshuk Fyr på Danmarks vestligste punkt er næsten et ’must see’, men også bunkermuseet Tirpitz, Blåvandshuk Golf, Blåvand Zoo og Blåvand Bolsjer er nogle af de attraktioner, der er med til at gøre Blåvand både kendt og elsket.

Og når sommervejret viser sig fra sin skønneste side, er der ikke ret meget, der kan slå en tur til Vesterhavet og den vidtstrakte hvide badestrand.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:225 / 2.430
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker og trægulv og med gulvarme i stue, trægulv og med gulvarme i soveværelse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Ho Bugt
  • Tirpitz
  • Blåvand Zoo
  • Filsø (ca. 25 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...