Stort poolhus med bordfodbold og trampolin ved Ho Bugt nær Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevej 26, Ho

- Sommerhusnr.: 61065
12 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturskøn grund, der er afskærmet af træer, ligger dette skønne poolhus fra 2010 i det rolige feriehusområde Ho ved Blåvand. Med bare 1 km til Ho Bugt og 3,5 km til den populære badeby Blåvand ved Vesterhavet har du på Hedevej 26 fundet den ideelle ferieadresse til en afslappet og samtidig aktivitetsrig ferie for op til 12 personer og 2 hunde.

Badeferie uafhængig af årstid og temperatur

Poolhuset på Hedevej 26 byder ikke blot på egen swimmingpool, men også på en lang række lækre detaljer, der sikrer alle både store og små feriegæster en vellykket ferie.

I poolrummet finder I et stort spabad samt sauna, så både varme- og vandglade familiemedlemmer får fuld valuta for pengene, uanset om årstiden inviterer til en dukkert i Vesterhavet eller ej.

Og skulle der sidst på dagen stadig være lidt overskydende energi på vandhundenes batterier, er der linet op til en gedigen gang bordfodbold i stuen.

I de varmere årstider er der også optimale muligheder for leg i haven, hvor trampolin og klatretårn, rutsjebane og gynge er til fri afbenyttelse for de yngre gæster, mens de voksne får et hvil på solsengene eller forbereder en lækker grillmiddag på terrassen.

Plads til hele familien – eller til gode venner

Feriehuset har plads op til 12 personer fordelt på 5 soveværelser og to ekstra opredninger på hemsen til familiens yngre generationer. Det ene soveværelse og et af husets 3 badeværelser befinder sig i annekset, der giver mulighed for at trække stikket og lade op til næste feriedags oplevelser. På badeværelset finder i også et pudslebord, som er en dejlig tilføjelse for forælderne.

Feriehuset er naturligvis udstyret med moderne komfort såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, en stabil internetforbindelse samt en brændeovn, der sørger for den helt rigtige sommerhusstemning på en kølig aften.

Egen legeplads med trampolin og masser af aktiviteter i nærheden

Den store have sørger for underholdning og leg til børn og barnlige sjæle og giver samtidig rum og tid til velfortjent afslapning for voksne solbadere eller grill-entusiaster.

Får I lyst til at forlade sommerhuset og udforske området, er Ho det perfekte udgangspunkt. Fra Hedevej 26 har I ca. 1 km til Ho Bugt og bare 3,5 km til Blåvand, hvor I finder aktiviteter og adspredelse for enhver smag.

Blåvandshuk Fyr på Danmarks vestligste punkt er næsten et ’must see’, men også bunkermuseet Tirpitz, Blåvandshuk Golf, Blåvand Zoo og Blåvand Bolsjer er nogle af de attraktioner, der er med til at gøre Blåvand både kendt og elsket.

Og når sommervejret viser sig fra sin skønneste side, er der ikke ret meget, der kan slå en tur til Vesterhavet og den vidtstrakte hvide badestrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61065

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus og sted at være. Stort plus med swimmingpool og whirlpool. I det hele tager har sommerhuset været i god stand og den var ren. Desværre var den ene gynge og hængemåtten i stykker, men vi havde en dejlig ferie i sommerhuset.

D.
sagde , Danmark

Huset er godt indrettet til brug af 12 Pers. og godt med 2 sovepladser og bad, i et Anneks, specielt når der er 2unge mennesket med. Pool og spa perfekt til både børn og voksne, og god dybde i pool. Et nyere hus, hvor el forbruget er lavere end et pool hus af ældre dato, som vi havde lejet sidste år! Gode store værelser!Et hus i rolige omgivelser. God gåafstand til natur!

D.
sagde , Tørring

Huset var mega fedt. Vi overvejer selv at bygge sommerhus og vi har fået mange gode ideer fra det her hus.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:225 / 2.430
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...