Skønt feriehus med spa, sauna, bålplads og shelter i Ho

4
icon
icon
icon
icon

Toldervej 1, Ho

- Sommerhusnr.: 61080
8 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Toldervej 1 i Ho venter jer dette skønne, firestjernede sommerhus, der byder indenfor til en ferie for op til 8 personer. I sommerhuset kan I nyde masser af afslapning i spa og sauna, og udendørs venter jer både terrasse, have, gyngestativ, bålplads og shelter. Fra sommerhuset kan I desuden nyde udsigten til Ho bugt.

Lys indretning med spa, sauna og udsigt til Ho bugt

Når I ankommer til sommerhuset på Toldervej 1 i Ho, vil I straks blive mødt af den lyse indretning, som feriehuset rummer. Alrummet udgør hjertet i sommerhus, hvor I kan tilbringe mange hyggelige stunder i løbet af ferien, og herfra kan I også nyde en fantastisk udsigt til Ho bugt. I alrummet sørger brændeovnen desuden for, at feriestemningen er helt i top.

Indendørs i sommerhuset finder I flere højdepunkter. Her har I nemlig både en spa og en sauna, hvor I kan nyde ekstra meget afslapning i løbet af ferien. Om I vil nyde en afslappende stund i spaens varme, boblende vand eller i saunaens dejlige varme, så vil I helt sikkert få ladt jeres batterier helt op igen.

Det 174 kvadratmeter store sommerhus rummer 4 soveværelser, som I kan søge mod, når I trænger til at samle ny energi. Alle 4 soveværelser er indrettet med 2 enkeltsenge hver. Med hele 2 badeværelser, der er udstyret med gulvvarme, undgår I kø og kolde tæer fra morgenstunden.

Stor grund med terrasse, have, shelter, bålplads og gyngestativ

På sommerhusets udeområde er der tænkt på både store og små, og her er der altså virkelig noget for alle! Fra terrassen kan I nyde solens varme stråler fra havemøblerne og liggestolene, mens børnene leger i haven, hvor der er et gyngestativ til dem.

Om aftenen kan I tilberede aftensmaden på sommerhusets gasgrill og efterfølgende samles omkring bålpladsen, hvor I kan riste skumfiduser. I haven har I desuden en shelter, hvor de af jer, der er friske på det, kan snuppe en overnatning.

Skønne ferieoplevelser i Blåvand

Ikke langt fra feriehuset på Toldervej 1 i Ho ligger Blåvand, hvor I har mange skønne ferieoplevelser i vente. Her kan I blandt andet besøge Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk fyr. Har I lyst, kan I bestige fyrets 170 trappetrin for at nå toppen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området.

I skal selvfølgelig også en tur til Vesterhavet i løbet af jeres ferie i Ho. Fra sommerhuset har I 4 kilometer til de brede sandstrande og de blå bølger, som er et besøg værd hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61080

DK
D.
sagde , Danmark

Det var et virkelig dejligt hus. Stort og velfungerende. Virkelig alt i køkkenudstyr og tilbehør. Der manglede intet 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geräumiges Ferienhaus in sehr guter Lage mit Blick über die Ho Bucht. Das Highlight für uns war die große Fensterfront im Wohnbereich; von dort aus haben wir abends lange über die Ho Bucht geschaut und morgens kann man von hier aus ganz tolle Sonnenaufgänge erleben.
Die Küche ist mit ausreichend Geschirr und Allem ausgestattet, was man für einen Urlaub im Ferienhaus brauchen kann.
Die Schlafzimmer sind verhältnismäßig klein. In jedem der vier Schlafzimmer befindet sich ein ausreichend großer Kleiderschrank.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:174 / 1.852
Renoveret / Byggeår:2009 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...