Klassisk feriehus til 5 personer med brændeovn i Ho

3
icon
icon
icon

Brdr Lauridsensvej 12, Ho

- Sommerhusnr.: 61086
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skulle et rødt træhus midt i fyrrelunden i rolige omgivelser med plads til 5 personer være rammen om jeres næste ferie? Feriehuset på Lauridsensvej 12 i Ho er et charmerende hus, der indbyder til fælles hygge, masser af muligheder for leg i haven og afslapning fra den travle hverdag, og dog er der kun 6 km til hyggelige Blåvand med strand, restauranter og butikker.

Det ligner opskriften på klassisk dansk sommerhushygge

Det 70 m2 store træhus fra 1975 er utroligt godt indrettet med både åbent lyst køkken med opvaskemaskine, mikroovn og induktionskogeplade i direkte sammenhæng med spiseplads og stuen. Her er der flere hyggepladser tæt på brændeovnen, så I kan slappe af med spil, en spændende film eller en god bog, mens ilden knitrer og kaffen brygges.

På Lauridsensvej 12 er der tænkt på komfort og afslapning, for alle 3 soveværelser er placeret, så I let kan trække jer tilbage og få en god nats søvn, selvom andre skulle fortsætte hyggen lidt længere. De 3 lyse soveværelser har alle dobbeltsenge og de 2 badeværelser er begge indrettet med brusere, gulv- og elvarme.

Moderne bekvemmeligheder som vaskemaskine og opvaskemaskine mangler heller ikke, ligesom den installerede varmepumpe giver energi- og prisvenlig varme i stuen.

Området Ho er natur og ro

Overalt vælter lyset ind af de hvidsprossede vinduer og giver godt udsyn til den 2796 m2 store grund, som er omkranset af træer, der giver læ og privatliv. Rundt om huset er der bygget en lækker træterrasse, så I altid har mulighed for at sidde ude, hvis vejret tillader det.  Der er dog også en overdækket terrasse, så en lille regnbyge skal ikke holde jer indendørs.

En del af ferien kan forhåbentlig tilbringes på de 2 liggestole, mens børnene gynger på husets gynger eller leger i sandkassen i haven. Når det så bliver spisetid, kan I sidde i sol eller skygge og nyde middagen tilberedt på gasgrillen og et godt glas vin.

Netop fordi grunden er så stor og omkranset af træer, har I her masser af ro og privatliv, også i højsæsonen.

Blåvand er heldigvis tæt på

I ferien kommer man dog ikke til at savne underholdning, da Blåvand by kun er 6 km væk. Her finder I jo både den brede hvide sandstrand, restauranter for enhver smag og butikker til den købelystne. Tættere på feriehuset finder I også både golfbane, museet Tirpitz, Blåvand ZOO, minigolf og ridemuligheder. Er I mere til aktiv ferie, ligger Skallingen også tæt på, hvor der er mulighed for både vandre-, cykel- og badeture.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61086

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wie beschrieben, vorgefunden worden. Es war gemütlich erholsam und sauber der Garten war gepflegt und die Einrichtung nutzbar. Es war ein erholsamer Urlaub mit zwei Kindern. Die Umgebung eignet sich ganz hervorragend um auszuspannen sowie die Natur mit seiner Tierwelt zu beobachten und zu erkunden. Nahezu täglicher Rehbesuch im Garten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein geräumiges Ferienhaus mit 3 Schlafzimmern, 2 Bädern mit Barrierefreier Dusche, großer Wohn- Essbereich mit integrierter Küche mit allem was man so braucht. Ein Schlafzimmer hat sogar einen kleinen Arbeitsplatz. Es ist alles in allem ein schönes und gemütliches Haus in toller Umgebung.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.796
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...