8-personers aktivitetshus med beachvolleybane i Ho

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Almosetoften 7, Ho

- Sommerhusnr.: 61098
8 pers.
Antal personer
3400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Er du på udkig efter et moderne feriehus, hvor hele familien med garanti kan holde en uforglemmelig ferie? Så kig nærmere på dette feriehus på Almosetoften 7 i Ho. Her kan 8 personer se frem til mange gode og hyggelige stunder i skønne omgivelser. Sommerhuset er bygget i 2024, og på de 165 m2 er der både plads til sjov og leg samt afslapning. Udendørs er der god plads til aktivitet blandt andet på beachvolleybanen, og til aften kan I nyde stjernehimlen fra udespaen.

Sommerhushygge i moderne omgivelser

En moderne indretning i høj kvalitet med fokus på detaljen venter jer, når I træder ind i sommerhuset. Den lyse og moderne indretning skaber en god atmosfære, og her vil I hurtigt føle jer godt tilpasse.

Køkkenet er veludstyret, og efter madlavningen skal I ikke tænke på opvasken. Den klarer opvaskemaskinen, så I har mere tid til familiehygge. Ved spisebordet kan I samles til lækre måltider og måske også et puslespil eller et sjovt brætspil? På ferien er der god tid til begge dele.

I sommerhuset er der billard, så I kan afholde en spændende turnering og finde familiens billardmester.

Efter en aktiv og oplevelsesrig feriedag kan I sætte jer godt til rette i de komfortable møbler i stuen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Den spreder ikke blot varme, men også en ekstra hyggelig feriestemning.

Sommerhusets 8 sovepladser fordeler sig på 4 rummelige værelser, der alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge til en god nats søvn. Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme i sommerhuset, og som et ekstra plus er der også en sauna til afslapning og velvære.

Udendørs familiehygge med udespa og beachvolleybane

På de solrige sommerdage indbyder den delvist overdækkede terrasse til mange gode og hyggelige stunder. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, mens børnene leger på naturgrunden.

Er I klar på aktivitet, har sommerhuset sin egen beachvolleybane, hvor både store og små kan få tiden til at gå med det sjove boldspil.

Efter en aktiv eftermiddag kan I hoppe en tur i udespaen, hvor afslapning og velvære er i højsædet. Dagen afsluttes naturligvis med en god middag på terrassen – med saftige bøffer tilberedt på sommerhusets gasgrill.

Naturskønne Ho

Naturskønne Ho ligger i Sydvestjylland, og mange turister besøger byen grundet naturen i området. Cykel- og vandrestier snor sig gennem det smukke landskab, så her kan I både tage på oplevelse til fods og på cykel.

Ferieområdet ligger lige ud til Ho Bugt, der udgør den nordlige ende af Vadehavet, og til Vesterhavet har I 3,4 kilometer. Nærmeste indkøb ligger i Blåvand og 6 kilometer herfra. Udover indkøbsmuligheder byder Blåvand også på et godt byliv med masser af butikker og restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 2.776
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...