Dejligt sommerhus med brændeovn til 5 personer i Ho

3
icon
icon
icon

Toftevej 32, Ho

- Sommerhusnr.: 61107
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn naturgrund i Ho står dette dejlige sommerhus med brændeovn klar til jeres næste ferie. Det nyrenoverede (2021) sommerhus på Toftevej 32 i Ho rummer plads til op til 5 personer, der kan holde en hyggelig ferie sammen nær Vesterhavet i naturskønne omgivelser.

Skøn indretning med brændeovn

I sommerhuset på Toftevej 32 bliver I mødt af en skøn indretning med komfortable møbler, som I kan finde jer godt til rette i på jeres ferie. Det 85 kvadratmeter store sommerhus er indrettet med 1 badeværelse med gulvvarme og 3 soveværelser.

Jeres samlingspunkt i sommerhuset bliver utvivlsomt alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet i ét rum. Her kan I tilbringe mange dejlige feriestunder sammen med madlavning, spil og film. Centralt i alrummet står brændeovnen, der spreder hyggelig stemning og varme i rummet.

Når I holder ferie, skal I ikke bruge en masse tid på praktisk husarbejde, og derfor er der både opvaskemaskine og vaskemaskine til rådighed for jer, der hjælper med det praktiske husarbejde. I feriehuset er der desuden en energivenlig varmepumpe, som sørger for et godt indeklima til lave omkostninger.

Stor naturgrund med flere terrasser

Sommerhuset på Toftevej 32 ligger på en skøn naturgrund, hvor I har masser af plads at boltre jer på – især børnene vil helt sikkert elske at lege på grunden. Desuden er grunden omgivet af en masse træer og buske, så I kan nyde privatlivet på ferien.

Der er flere gode terrasser, som I kan tilbringe de solrige feriedage på. På terrasserne kan I finde jer godt til rette i de komfortable havemøbler og liggestole på et godt spot i solen, hvor I kan nyde ferien, varmen og udsigten til den smukke natur.

3 kilometer til Vesterhavet

3 kilometer fra sommerhuset ligger det skønne Vesterhav, som er værd at besøge på alle tider af året. Om sommeren er det skønt med en forfriskende dukkert i havet, og hele året rundt er det intet som en gåtur langs stranden.

Når I skal købe ind på jeres ferie, kan I gøre det i Oksby og Blåvand, der begge er beliggende tæt på Ho. I begge byer kan I finde flere gode indkøbsmuligheder i supermarkeder og specialbutikker. Desuden er der også spisesteder i begge byer, som I kan besøge, når I vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61107

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches Ferienhaus, älteres Baujahr, Bad und Küche komplett renoviert und neu eingerichtet, großer, weitläufiger Garten mit vielen Bäumen und Sträuchern

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne Raumaufteilung des Hauses mit Wohlfühlgarantie – das Grundstück ist ziemlich einzigartig und eine Oase mit Paradiescharakter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit tollem Garten in sehr guter und ruhiger Lage.Umfassendes Angebot in der Nähe zum einkaufen, spazieren, Strand, Meer und div. Freizeitaktivitäten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 3.685
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...