Roligt beliggende feriehus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevej 34, Ho

- Sommerhusnr.: 61125
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
5700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Dette 96 m2 hyggelige feriehus på Hedevej 34 i Ho venter på at byde op til 6 personer velkommen til en skøn og afslappende ferie i fredelige omgivelser, men tæt på aktiviteter, seværdigheder og livlige Blåvand. Det store lyse køkken/alrum giver plads til hygge for alle uanset gøremål og der er også mulighed for lidt forkælelse i spa eller sauna. Bemærk, at der er ladestander til rådighed, hvis I kører el-bil (husk adapter/kabel)

Hygge ved brændeovnen med udsigt til naturen

Feriehuset hjerterum er uden tvivl det store lyse køkken/alrum med det store lysindfald, der giver mulighed for at nyde den dejlige natur udenfor. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine og induktionskogeplade og har en lille køkken-ø, hvor man kan følge med i madlavningen. Det ligger i øvrigt i åben forbindelse med både spiseplads og stue. I de komfortable sofaer kan I samles til en filmaften foran brændeovnen eller nyde en god kop kaffe med en god bog i stolene ved de store vinduer.

Feriehuset har i alt 3 soveværelser – 2 af værelserne med dobbeltseng og det sidste med en køjeseng, som især børnene vil elske. Der er desuden en hems med yderligere 2 madrasser. De 2 badeværelser mindsker køen om morgenen, ligesom der er rig mulighed for en wellness-tur i den 5 personer-spa med efterfølgende saunagus. Der er i øvrigt installeret både vaskemaskine og tørretumbler og en energibesparende varmepumpe, der automatisk sørger for en behagelig temperatur i hele huset.

150 m2 terrasse med plads til udeliv hele dagen

Nyd morgenkaffen til fuglesang, en god frokost med lokale produkter eller en dejlig grillmiddag, for her på Hedevej 34 er der plads til udehygge hele dagen. Her kan I følge solens gang rundt om huset ligesom der er mulighed for at søge skygge eller ly for en lille regnbyge under den overdækkede terrasse. Der er naturligvis også solvogne, hvis der skal solbades eller soves til middag.

Den 2337 m2 store grund er tæt omkranset af træer og giver læ på grunden og hvis I er heldige kigger hjorte, ræve eller harer forbi.

Skøn natur og aktiviteter lige uden for døren

Med beliggenhed i Ho bor i midt i vestkystens særegne natur med vandre- og cykelstier lige uden for døren, så husk traveskoene og eventuelt cykler. Er I mere til golf, ligger Blåvandshuk Golfklub og Fodboldgolf lige rundt om hjørnet og ellers er Ho Ferie- og Aktivitetscenter med badeland, legeland og bowling klar med underholdning for hele familien.

Glem heller ikke et besøg i livlige Blåvand, hvor I kan nyde en lækker softice eller en kold fadøl i en pause i shoppeturen, ligesom en tur til stranden er et must, uanset om I kører til Skallingen eller Blåvandshuk Fyr.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.337
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...