Feriehus med spabad og udestue i smukke, ugenerede omgivelser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 16, Ho

- Sommerhusnr.: 61133
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til den næste familieferie? Så er dette hyggelige feriehus til 8 personer et oplagt valg. Huset ligger på en smuk og helt ugeneret naturgrund for enden af en blind stikvej, og den flotte indretning omfatter blandt andet et spabad og en skøn udestue. Hunden er også hjerteligt velkommen.

Unikt feriehus med spa, udestue og masser af plads

Det rummelige feriehus på Vestervænget 16 råder over i alt 134 kvadratmeter – god plads til 8 personer (og den firbenede feriegæst). Indretningen er præget af lyse farver og kvalitetsbevidste valg, og I vil hurtigt falde til i den hyggelige ferieatmosfære.

Det flotte indre byder på masser af highlights. Huset er udstyret med 2 badeværelser og 1 gæstetoilet, og på det største badeværelse står også det lækre spabad, som sørger for ekstra wellness og afslapning på ferien.

Helt unikt ved huset er den skønne opvarmede/åbne udestue, hvor I kan nyde den smukke udsigt og den friske luft i alt slags vejr. Både på en herlig solskinsdag med et koldt glas rosé og på en grå efterårsdag med en friskbrygget kop kaffe og regnen, der trommer på ruden.

Fantastisk, ugeneret beliggenhed i den flotte natur

I får en helt fantastisk, ugeneret beliggenhed på en stor grund med udsigt til uspoleret natur. Ferieidyllen er helt i top, og I kan uden forstyrrelser slænge jer i liggestolene de dejlige sommerdage eller holde en hyggelig grillaften med familien på den gode terrasse.

På den store græsplæne kan børnene og hunden lege løs, og mor og far kan blive udfordret til en fodboldturnering.

Ho er et smukt og roligt ferieområde, og med feriebyen Blåvand som nabo er der kun en lille køretur til både strand, shopping, lækre restauranter og et hav af forskellige aktivitetsmuligheder for både store og små.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 61133

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr schön ruhig in einer Sackgasse. Der Wintergarten mit Heizstrahlern ist an kühlen Tagen sehr schön zu nutzen. Ein Hundezaun war bereits vorhanden und ist ideal für Hundebesitzer. Schlafzimmer sind okay in einigen wäre megr Stauraum gut. Ein rundum gelungener Urlaub in diesem Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gut ausgestattetes Haus mit phänomenaler überdachter Terrasse, diese ist sogar bei schlechtem Wetter durch die Heizstrahler gut nutzbar sowie weiteren schönen Sitzgelegenheiten auf den Außenterrassen für jede Tageszeit.
Auch für (kleinere) Hunde ist der mobile Zaun zum Abtrennen eines kleinen Gartenteils sehr angenehm.

In einigen Bereichen etwas in die Jahre gekommen (z.B. könnte die Pflege des Außenbereiches intensiviert werden), dennoch sehr schöne Aufenthalte möglich und insbesondere die Küche mit Top-Ausstattung (bis auf einen großen Topf, den man sich aber bei Esmark leihen kann). Wir kommen gern wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, liebevoll eingerichtetes Ferienhaus.
Besonders angenehm ist die windgeschützte und überdachte Veranda. Sehr ruhige Lage in einem idyllischen ferienhausgebiet.
Mehr Ablage für Kleidung wäre von Vorteil.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 2.597
Renoveret / Byggeår:2015 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...