Dejligt sommerhus i naturskønne Ho

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 1, Ho

- Sommerhusnr.: 61144
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette smukke i 2019 nybyggede feriehus ligger på Nørballevej 1 i det stille og naturskønne Ho ikke langt fra Blåvand. Det er det perfekte sted at holde ferie for jer som familie, måske med større børn, eller for ferie med venneparrene. Her kan I slappe af i naturskønne omgivelser eller hygge med spil og leg. Med både billard, bordfodbold og bordtennnis er mulighederne mange.

Med 3 soveværelser og 2 badeværelser er her rigtig god plads til at 6 personer bekvemt kan holde ferie – den fine sauna giver især om vinteren et ekstra element til afslapning.

Saunahygge og plads til aktiviteter

Køkkenet, som er forbundet med stue-alrummet, er husets kommandocentral – her kan I være fælles om madlavningen og snakke om dagens oplevelser. I stuen er der plads til at lægge fødderne op og nyde varmen og hyggen ved brændeovnen og se en film. Med en energibesparende varmepumpe er Nørballevej 1 også på den kolde årstid et rigtigt godt og fornuftigt valg.

Rummelige soverum, gode moderne badeværelser og et stort område, hvor der kan spilles billard, dart og bordfodbold er kendetegnene for dette nye smukke hus. En ekstra lækker detalje er den fine hems, hvor de store børn kan trække sig tilbage, surfe lidt på nettet, spille lidt kort eller måske få læst en bog.

Skønne omgivelser, natur pur

Ho er et fantastisk område beliggende direkte ved Vadehavet og stadig med kort afstand til de skønne hvide Vesterhavsstrande. Her kan I nyde naturen i fulde drag, tage på cykel- og vandreture i skov, hede og til havet. Nyd nærheden til et fantastisk dyreliv, – på grunden er det ikke usædvanligt, at hare, ræv og krondyr kigger forbi – på stranden kan I møde hvilende sæler og ved bugten kan I se de mange fuglearter, der besøger vadehavet. – Et “must” er en tur ud på Skallingen, et fantastisk naturreservat, hvor hunden ikke må medtages.

Når der så skal ske noget andet, så er Blåvand stedet. Her finder I mange spisesteder og indkøbsmuligheder, der er minigolf, zoo, fyrtårn og det fantastiske priskronede Tirpitz museum.

 

* Katte er ikke tilladt

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 61144

DK
D.
sagde , Danmark

Skønt sommerhus på en ugenert grund og med masser af aktivitetsmuligheder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Haus mit echt bequemen Betten.
Billard, Tischtennis und Kicker lassen auch bei schlechtem Wetter keine Langeweile aufkommen.

Die Küche ist ein Traum und vollständig eingerichtet.

Die Terrasse ist toll angelegt und mit etwas Glück sieht man Rehe im Garten

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus das hält was es verspricht. Alles ist ok. Gute Ausstattung der Küche.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 2.700
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...