Charmerende sommerhus i Blåvands grønne omgivelser

3
icon
icon
icon

Nørballevej 57, Ho

- Sommerhusnr.: 61176
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Nørballevej 57 i Ho – Blåvands grønne oase – ligger dette lille sommerhus til 6 personer. Ferieidyllen er helt i top, og det rødmalede hus leder straks tankerne hen på den klassiske sommerhusferie. Badeværelset er blevet renoveret i 2019, og der er også kommet nye senge i huset.

Brændeovn, fladskærm og gratis internet

Dette klassiske skandinaviske er ideelt til en familieferie eller en romantisk udflugt. Beliggenheden er dejlig, kun en lille køretur fra Vesterhavet og et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture i den uberørte natur.

I opholdsrummet med både stue og køkken i et kan alle feriegæster hjælpes ad med madlavningen, få en god kop eftermiddagskaffe rundt om bordet eller slappe af på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Overdækket terrasse, stort og afskærmet grundstykke

På solrige dage kan I rykke ud på terrassen og nyde roen og den grønne natur – måske med en god bog og lidt koldt at drikke? De høje træer skærmer hele grunden af og gør dagene rolige og ugenerede med fuglenes sang i trætoppene som den eneste baggrundsstøj. På de lune sommeraftener er det desuden oplagt at tænde op i grillen og slippe den indre feriekok løs!

På den grønne grund kommer skovens dyr desuden ofte på besøg. Et paradis for naturelskerne!

Blåvand, Skallingen og Ho Bugt

Ho er et lille ferieområde tæt på Blåvand. Det er generelt et fredeligt område proppet med flot natur. Blandt andet kan I besøge halvøen Skallingen, et fredet naturområde med rigt dyreliv og næsten 100% garanti for at spotte en sæl.

I Blåvand er der gode indkøbsmuligheder og mere til. Caféer, restauranter og specialforretninger er blot nogle af de ting, I finder i Blåvands by. Vi kan også anbefale et besøg i Blåvandshuk Fyr. Fra toppen af fyret er der en fantastisk udsigt over kysten, hedelandskabet og til Esbjerg.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61176

DE
D.
sagde , Deutschland

Grundsätzlich war das Haus 61176, Norballevej 57 in Ho gut und völlig in Ordnung.
Der Wohn-, Ess- und Küchenbereich sind großzügig bemessen, die Küche ist gut und ausreichend ausgestattet, das Mobiliar ist ein wenig in die Jahre gekommen. Die Schlafräume sind ausreichend bemessen, vor allem, wenn man als Familie unterwegs ist. Das Badezimmer ist etwas klein, ist aber neu und funktional ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön in der Natur gelegenes und ruhiges Ferienhaus mit kleinen Schönheitsfehlern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes gemütliches Ferienhaus abseits der Hauptstraße und gut eingerichtet

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 3.000
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...