Lyst og indbydende feriehus med sauna og ugeneret beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hedevej 27, Ho

- Sommerhusnr.: 61915
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Helt uforstyrret, for enden af en blind vej, ligger dette skønne feriehus i Hos naturskønne ferieomgivelser. I det lyse og indbydende hus er der lagt op til en ferie med fokus på afslapning og velvære, og i saunaen kan I koble helt af og få en pause fra hverdagen.

Rummeligt og indbydende indretning med ekstra wellness-highlight

Det lyse og indbydende hus på Hedevej 27 rummer med sine 96 m² god plads til 6 personer – og hunden er desuden også velkommen. Det rummelige hus kommer med sine lyse trævægge og troltekte lofter til at virke endnu større, og indretningen bliver endnu mere imødekommende.

Husets hjerte er det store opholdsrum med det veludstyrede køkken og spisebordet i den ene ende, og det hyggelige sofahjørne sammen med brændeovnen i den anden. Her er der lagt op til bunkevis af nye ferieminder, og når vejret er trist og gråt, findes der intet bedre end at slå sig ned på sofaen med en varm kop kakao og med den knitrende brændeovn i baggrunden.

Badeværelset gemmer på sin egen lille wellness-hemmelighed: Her har I nemlig adgang til jeres helt egen sauna. Her bliver ferien bare ekstra skøn – og I er sikre på at vende hjem helt friske og veludhvilede, klar til at påbegynde den travle hverdag igen.

Bo helt alene og uforstyrret med naturen som nærmeste nabo

Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse, hvor I alle finder en plads i solen. Indtag havestolene eller liggestolene og nyd de varme solskinsdage med en kold drink, mens fuglene synger og børnene leger på gyngestativet eller er kreative i sandkassen.

De mange træer, der omgiver grunden, giver følelsen af at bo helt alene og fuldstændig uforstyrret med naturen som nærmeste nabo. Tag kaffen og de nybagte rundstykker med ud på terrassen på en lun sommermorgen, eller tænd op i grillen som afslutning på en vellykket dovnedag i havemøblerne. I haven finder I også et hyggeligt shelter, hvor I kan sove I det fri på lune sommernætter, eller hvor børnene kan hygge sig mens de voksne nyder afslapning på terrassen.

Har I lyst til en udflugt, ligger Blåvands hyggelige ferieby og den hvide sandstrand kun en lille køretur væk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...